torsdag 20 oktober 2011

20/10 - Fotobokstips & Edblad

Kolla in länken och köp en fotobok för 99:- istället för 249:-
http://www.groupon.se/in/.F8zuV0?nlp


OBS: Dealen gäller bara fram till midnatt



Hur bra som helst ju =)
Aldrig gjort en fotobok innan, men har ofta tänkt tanken och nu ska det baskemig bli av. Ska nog göra en från Kebnekaiseresan eller på Combat från valp till nu eller på diverse "må-bra-bilder"... Får klura lite på den karamellen =)

För övrigt har jag börjat handla lite via just sådana här "deal"-sidor och är faktiskt himla nöjd hittills. Idag klickade jag hem ett skohorn med tillhörande "upphängningsplupp" från EDBLAD som jag inte kunnat släppa ur mitt huvud sedan jag såg det första gången i Gränna för 1 år sedan :p Hade fortfarande pengar kvar på presentkortet (som jag köpt med 55% rabatt via Groupon) så det fick även bli ett par örhängen med pärla och vit sten. Detta är första gången jag beställer hem fysiska saker via nätet, så är lite pirrig nu :p Hoppas det går fooort och att allt är helt och så som det ska =)

EDBLAD
skohorn i matt aluminium
EDBLAD
Luna stud white

Från samma märke har jag redan denna ring nedan, fick den av min mamma i Gränna förra året - det var alltså då jag såg skohornet också, och upptäckte Edblad för första gången =)
Me lajk, me lajk!
EDBLAD
Mira ring shiny



**CREA DIEM** //Sarah

Inga kommentarer: