lördag 15 oktober 2011

15/10 - Sandsjöbackaleden-prommis

4,5 timmar med sol ute i skog och mark med 28 tassar, 6 fötter och fikaryggsäckar - superhärligt!

Till och med värt att gå upp klockan 07:30 en lördag för en sådan sak, även fast det suger hårt när klockan ringer... Upp och ut kom vi i alla fall, jag och Combat, och efter lite om och men kom vi fram till rätt plats nere i Kungsbacka där vi mötte upp Hanna, Elin & Monica med tillhörande doggs. Målet var att ta oss en runda runt Sandsjöbackaleden, som vi många gånger pratat om men aldrig gjort.

Förutom att det var extremt mkt vatten på vissa bitar av slingan, att jag gjorde ett fel(stress)val av skor, att Combat & Monicas Joppe (boxerhane) rök ihop 1 gång och att vi mötte ett supersurt hundhatande par så var det en helt fantastisk morgon och förmiddag på alla sätt och vis!































Efter promenaden åkte vi upp till hundklubben och tvättade alla 4-fotingar, samt mina jympadojjor =) Combat fick sig även en genomkörare av 3 olika sorters bortsar och kammar - till hans stoooora glädje ...NOT :p Men ibland är det faktiskt nödvändigt, si sådär 4-6 ggr om året på sin höjd kanske, det får han faktiskt stå ut med =) Nu är han härligt trött och snusar under mina fötter här vid soffan.

Ikväll blir det inflyttningsfest hos ett kompispar till P, tror det kommer bli ganska så lugnt men trevligt =)



**CREA DIEM** //Sarah

Inga kommentarer: