måndag 8 augusti 2011

8/8 - GK Viltspårsanlag

Nu har jag och Emmo kommit hem från vår lilla hemliga tripp till Vänersborg =)

Glad matte & hund!

Mkt stolt & nöjd hårboll


Kollakolla =)

Öppna på ny flik för att se kommentarerna

Inte konstigt att det gick så bra - Combat
fick ny lina och sele i ROSA innan vi åkte
från GBG :p Vem som helst skulle ju
spåra snyggt i dessa ;)

Det gick faktiskt över förväntan bra =) Va inte alls säker på om han skulle fixa det med tanke på hur virrigt vårat senaste spår här hemma blev, men han löste det näst intill perfekt =)
Innan vi skulle ut gick jag och Emmo och rastade hundarna längs vägen som vi kom på, och både Combat (som var lös) och Theo drog och snusade in mot växtligheten bredvid vägen på flera ställen - förklaringen kom när vi gick spåret, det låg precis längs med vägen näst intill hela tiden, haha :p TUR att han inte stack ut och hittade klöven som låg bara någon meter in i en ensamstående gran :p

För Emmo & Theo gick det strålande också, trots en hel del purfärskt vilt som gått precis i spåret (troligen vildsvin eller grävling) alldeles innan. Nu har de bara ett öppenklass-spår kvar innan Theo kan titulera sig Viltspårs-svamp =D (champion för dig som inte förstår vår GBG-humor)



**CREA DIEM** /Sarah

3 kommentarer:

Åsa o toktassarna sa...

Grattis! Det är samma domare som Signe o Lovis gick anlagsprov för, för typ 5-6 år sen! Jag har åxå haft deras dotter som dagmatte i Linköping :)

Anna @ Rocktassar sa...

Men hallå ;) ROSA?
När¨å, han är säkert jättefin i det =)

GRATTIS =)

Anonym sa...

Grattis!! :) Woho