måndag 20 juni 2011

20/6 - Tog-det-som-det-kom-helg

Vilken helg - normalt sett brukar man väl säga så när man haft fullt upp och lite till, men denna gången är det precis tvärt om för ovanlighetens skull.

Planen var ju att vi skulle tävla SM med vårat agilitylag i Sthlm denna helgen, men när inte ödet ville som vi så har jag försökt hålla den så fri från bokningar som möjligt för att ha en "göra-vad-jag-vill-när-jag-vill-helg", och framför allt: sovmornar! =) Och jag måste säga att jag varit riktigt duktig på att hålla den så rakt igenom, det enda som var bokat när jag slutade jobbet i fredags var en fest hos Filip lördag kväll och mysfilmkväll hos Andrea på fredagen.

Vad har jag hittat på då? Jo som sagt så blev det ju mysfilmkväll hos Andrea i fredags där det bjöds på tacosgratäng och en promenad en sväng i Slottskogen. Hade hyrt med mig filmen "Burlesque" som båda velat se länge - WOW säger jag bara! Både jag och Andrea var på väg att börja applådera flera gånger efter musikscenerna med Cheer & Christina Aguilera ...och vi upptäckte en ny heting som vi dreglade ikapp till - Cam Gigandet - MY GAD!
Innan filmkvällen var jag en timma på gymmet och körde styrka, något jag inte gjort på säkert 3 veckor. Skönt att komma igång igen! Nu ska det bannemig tränas varje dag fram till midsommar för att komma "ikapp" efter förkylning och annat som hållit mig borta från gymmet!

Jo men - ja tack!!


Sov till 11:20 i lördags och insåg att det planerade Bodycombat-passet 11:45 i stan var rätt kört :p Tog det lugnt och gick en runda med C, slappade i soffan i nån timma och åkte sedan till gymmet och körde styrka och solade. Kände för en långpromenad efter det så Anders fick göra mig och Combat sällskap i regnet på en tur runt Sisjön + elljusspåret, riktigt skönt! Väl hemma igen var jag inte alls på festhumör och jättetrött - fick bli en powernap på 40 min innan jag tvingade mig upp för att tagga igång och göra mig i ordning för Filips fest.
Blev ingen vidare utgång men hade kul på festen, var hemma vid 02:30 typ och tog en nattrunda i morgonljuset innan jag slocknade i sängen =)
Sov till nästan 12 igår, söndag, gick promenad här hemma med Combat och åkte sedan in till stan för att njuta av ett pris som jag och min pianoquiz-kompanjon kammade hem i onsdags Incontro - söndagsbrunch. Mmm, mm, mm! Kan absolut vänja mig vid att äta brunch där varje söndag :p Vid 17 körde jag ett Core-pass på Sportlife Ullevi, inte direkt jättejobbigt måste jag säga. Hemma igen var det bara att svida om till regnsäkra ut-å-gå-kläder och promenera hunden. Hade torka på vart jag ville gå, slutade med en ganska kuperad dryg 6 kilometare här i Änggårdsberget ovanför mig - en pytteförsmak av vad som väntar på Kebnekaise... Puuuh!! Resten av kvällen spenderades sedan i soffan =)

Det var min helg det, superintressant förstår jag ;)

Ja, och nu är det måndag igen och bara 2,5 arbetsdagar kvar innan Midsommar som ska spenderas hos Jenny Fykan :D Tjejen fyller 25 på torsdag minsann =)



**Like it, love it** /Sarah

2 kommentarer:

Ida-Marie sa...

MEN SARAH!

en NY heting??? HERREGUD vad gjorde du när alla andra såg O.C och kanske never back down??!?! Cam är ju världens snyggaste människa och har haft den titeln i flera flera år...

för övrigt så tycker jag bild nr 1 i förra inlägger :)

Sarah Carlsson sa...

Nej min kära lilla Ida, sånt där hänger jag inte med i, är alldeles för upptagen för att kolla serier ;p O.C har jag ju "hört talas om", haha, men vad är "Never back down"?? :P ...får Googla, haha.

Ja numera ligger Cam likställd med Paul Walker på min hetinglista ;)

Gaaah, alla säger ju olika :p