tisdag 26 april 2011

26/4 - Bad ass-uppdatering

Tokdålig uppdatering har det varit här - big time! Har inte varit hemma på hela påsken (det var iaf någon som sa att det tydligen var påsk nu i helgen) då det varit agilitytävlande för hela slanten - först fredag & lördag i Skurup i Nils Holgerssonhallen (aldrig mer) och sedan söndag uppe i Vetlanda (supertrevligt- igår, måndag, var första och enda "lediga" dagen, som inte blev direkt ledig alls - men alldeles jättebra =)

Jag återkommer med bättre rapport ikväll eller imorgon. Har även ääääntligen lagt in filmen från lydnadstävlingen då vi tog LP1, hoppas även få tummen ur att fixa till den och lägga in. Imorgon packar jag lite udda nog thermobrallsen och pjäxor för att dra till Hemsedaaaaaaaaal torsd-sönd för 1a-majavslutningen. Farligt taggad!!
Så, gott folk, kommer inte utlovad uppdatering och film/er så är det helt enkelt för att det är hysteriskt ont om tid just nu (mer än vanligt, hur det nu går ihop). Hav förtröstan ;)

NU blir det iaf ett Bodycombatpass, tyvärr får även träningen ta stryk när det är så här jäktigt, men 1 pass denna veckan SKA jag iaf klara att få ihop, och förhoppningsvis gym sent imorgon kväll.




**Like it, love it** /Sarah

Inga kommentarer: