tisdag 12 april 2011

12/4 - Sthlm-jobb

Åkte till Sthlm tidigt igår morse för att bygga våran monter på Kistamässan som vi nu stått på idag, och ska stå på imorgon också. Responsen känns väldigt positiv så det ska bli väldigt spännande att se vad det blir rent konkret av alla kontakter vi fått in.
Blir väldigt mycket jobb när man är iväg såhär, men vi har även hunnit äta väldigt gott både igår och idag och hålla oss från jobbsnacket då och då i alla fall =) Provade även en ny drink ikväll när vi kom hem från mässan förut - Frozen ananas daiquiri  (eller borde man säga "pinapple" ist kanske så det inte blir svengelska :p ??) Löjligt god! Testa!



Nu ska jag sova gott tänkte jag, imorgon blir det att packa ihop det sista i hotellrummet, käka frukost, checka ut vid 8, åka till Kistamässan i morgonrusningstrafiken och stå där fram till 16, riva hela montern och packa in i bilarna och sedan, gissningsvis runt 18, påbörja bilresan hem till GBG - lååång dag med andra ord!

Just ja, helgen har varit riktigt bra, både "vanlig-livs-mässigt" och "hund-livs-mässigt" =) För er som inte har mig på Facebook och sett nyheten där, har jag en rätt kul grej att avslöja faktiskt... Den som väntar... ;)

Nighty!

**Like it, love it** /Sarah

Inga kommentarer: