torsdag 10 mars 2011

10/3 - Awesome dag :)

En mkt bra dag - i mkt korta drag :)

Hanna ringde när jag precis skulle stänga ner jobbet - blev en spontanfika på Frölunda Torg på "Adams" och en vända på Stadium. Najs! Tack kompis =)

Tog en kort (iaf i mina mått mätt) power walk på knappa 4 km här hemma med Combat. Vi hade tur och hamnade precis emellan 2 ösregn, kom hem torra och nöjda :)

Hux flux satt jag i bilen vid 20:30 på väg mot gymmet - dax att komma in i mitt gamla träningsflow igen! Nu är jag helt frisk och fit for fight! Körde lite crosstrainer som uppvärmning och sedan nästan hela mitt PT-program. Kändes riktigt bra! Hade nästan glömt hur skönt det är att träna på kvällarna :)

Väl hemma igen blev det lite kvalitets-TV - Bigh Brother - jag verkligen toookdiggar "Gurkan", skönare och gladare människa får man leta efter! Bokstavligt talat tvingade i mig 4 (fast de är ganska så små) "GI-mackor", 2 med kalkon & 2 med makrill i tomatsås, och 1 ägg för att fylla på efter träningen. Har lite svårt för ägg ibland, de måste vara perfekt kokta för att jag inte ska få kräkreflexer (sådär krämig ägg-gula liksom) - tyvärr misslyckades jag idag och gjorde det för hårt, vilket för min del är värre än för löst - yuuuuuäck! Men ner gick det till slut iaf :)

Nu kallar sängen och snart är det helg :D Troligen bio imorgon kväll, agilitytävling med 8 GBG-tokar i Linköping lördag, lydnadstävling i Angered & middag hos farfar söndag :) Kommer bli en lika awesome helg som förra med andra ord :)

Awesome! ;p


**Like it, love it** /Sarah

Inga kommentarer: