onsdag 23 februari 2011

23/2 - Argtårar på promenad

Ont, ont överallt! Älskar känslan!
Höll mig från att träna idag, tog en långpromenad med Emma P & Theo och Samuel (Johannes bror) & Pompe ute i Fiskebäck istället :) Halva promenaden tillbringades ute på havet, helt fantastiskt fint när isen ligger näst intill milslång. Med oss ute på havet var också 2 stora tunga motorcrosser som körde runt som galningar långt, långt ut till havs, riktigt kul såg det ut att vara!
Rundan började inte så bra dock då självklart det var en kärring som låter sin lilla ettriga border terrier springa fram till oss i full kareta, och självklart väljer den Combat som mål. Blev en aning kaosartat och i tumultet tappade jag troligen mitt splitter nya trådlösa head set :( Måste åka till Tippen imån bitti och leta. suck!!
Blev så arg så några tårar till och med kom, men skyller lite på att det var så förbannat kallt också :p Gormade på henne när hon fått tag på hundjäkeln att hålla koll på sin hund när hon ser andra komma i närheten. Grejen är att hon verkligen väntade in oss för att hennes hund skulle få komma fram och näst intill skickade den mot oss, vilket vi såg att hon troligen skulle göra, och då gick av grusvägen och ut på fältet för att "gå runt" dem. Tyvärr fungerade inte vår taktik. Men faktiskt så hade hon vett nog att be om ursäkt efteråt men la även till "de flesta brukar ju låta alla hundar hälsa här". MORR!! Fråga innan för bövelen i alla fall!!
Som tur var så blev resten av turen hur härlig som helst :) Men frågan är om Samuel vågar sig ut med oss igen :P

Imorgon är det dax för ett Bodycombat-pass igen :D Längtar!

Har lovat mig själv att lägga mig innan midnatt idag, vilket jag ska bevisa för mig själv att jag kommer klara, men även för Samuel som inte tror mig för 5 öre ...förstår inte varför!


**Like it, love it** /Sarah

Inga kommentarer: