tisdag 11 januari 2011

11/1 - Mäkta stolt TV-hunds-matte!!

Vilken känsla det var igår när HAN dök upp på vita duken, och visst svämmade ögonen över :P Men bara för en stund, resten av tiden satt jag bara och njöt, myste, skrattade, höll andan och inte minst var övermäktigt  STOLT om vartannat tillsammans med alla andra underbara människor som har varit en del av denna resan. Nästan alla var där, men några saknades som jag hoppades skulle komma, men man kan ju inte få allt man vill här i världen :)

Vi fick se 4 avsnitt av 12 och alla var helt fantastiskt bra, man får verkligen sommarlängtan när man ser de härliga skärgårdsmiljöerna, och man drömmer sig tillbaka till sina egna sommarlov och alla "äventyr" man hade när man var liten, när man får följa de olika karaktärerna i serien. Karaktärer som spelas av fantastiskt duktiga små och stora skådisar,och så Combat såklart :) Vill se mer, mer, meeer!! Jag tror absolut att det kommer att bli en sådan där härlig "hela-familjen-mys-serie" som alla längtar efter att få se nästa, nästa, nästa och nästa avsnitt på...

Även fast jag nu fått se en del av resultatet av våra 4 inspelningsmånader, så tror jag inte att jag riktigt fattat grejen än... Tänk att Combat, MIN COMBAT ska synas på TV i heeeela vårt avlånga land framöver, och inte bara 1 gång utan 2 (den kommer att visas på kanal 1 eller 2 fram emot sommaren också). Han är med väldigt mycket till på köpet, och gör sig verkligen bra i rutan ;)  
Undrar hur vår framtid kommer se ut...? Kommer han bli igenkänd på gator och torg och ha en egen fan club tro, haha, eller kommer livet rulla på precis som vanligt? Har absolut ingen aning om hur det kommer bli, tiden får visa helt enkelt =)



Fick precis ett inside-tips på att hemsidan för Svaleskär kommer upp imorgon :D Så fort jag sett att den är ute kommer länken läggas upp här! :)

1 kommentar:

Syrran å matte Linda sa...

Hejja brorsan, vad duktig du är!!! Vi är så stolta min matte å jag :)