måndag 15 november 2010

14/11 - Invigning av Lotushallen

Vilken superhund jag haft idag!

Vid 8 i morse bar det av ner mot Slätterlynga för mig, Combat, Jimmie & Donna, där vi skulle vara med på invigningen av Lotushallen, Jennys finfina nya inomhushall! Väl nere mötte vi Linn som redan var på plats och vi fick koll på musik och tränat lite innan.

10:20 klippte Lotus de blågula banden in till sin egna hall, och dagen blåstes igång med en fanfar. Jag, Linn & Jimmie körde våra freestyleprogram inför leende publik som verkade uppskatta underhållningen. Och, fy tusan vad nöjd jag var efteråt!! Ville göra meeer! Blev riktigt taggad och sugen på att tävla nu snart, måste kolla upp om det finns någonting nu efter jul. Har gjort ett relativt enkelt, men lite småkul program som bygger på texten till låten "Somewhere in Brooklyn" med Bruno Mars, missade att få det filmat med min kamera, men ska lägga ut så fort det kommit upp från en annan källa =)

Kände nästan lite efteråt att det kanske är så att jag ska lägga ner agilityn och bara satsa på lydnad och freestyle hädanefter. Men troligtvis så hörde Combat mina tankar och gick in och gjorde TVÅ kanonagilitylopp (bara balansen med dock). Själv klantade jag mig  i båda vilket resulterade i disk i första loppet, och stora svängar i andra loppet, vilket snuvade oss på både 1a och 2a platsen. Men att komma 3a efter Beskow med Pippi och Titti är inte helt fy skam det heller :)

Efteråt åkte vi direkt hem till mamma och pappa på farsdagmiddag, och fick lunchlåda :) Var hemma redan vid 20 Emma P & Theo kom över på vårt traditionella söndagsmys =) Idag grät vi ikapp till filmen "The time travellers wife", riktigt bra faktiskt. Rekommenderas!

Ja, så det  har verkligen varit en riktig toppendag, liksom hela denna helgen. Vi är mycket glada och stolta över att få ha varit med och invigningsdansa hos Jenny idag. Vilken hall, vilket jobb, vilket engagemang, vilken grej!! Underlaget i hallen är verkligen liksom hela hallen i sig, en ren dröm! 99% av hundarna älskade det verkligen och kunde köra på i 110 knyck utan att slira det minsta. Stoooort grattis igen till dig!!

Hoppas och tror att agilityn känns lika bra imorgon då det är dax för vårt 2a tillfälle med träning för självaste  Jenny nere i Kungsbacka hos Lisbeth :) Men innan vi drar dit ska vi hinna fira lilla Elin efter jobbet, som fyller 23 år imorgon minsann :D

Nighty!!

The outfit :P

Glad publik och de flesta tillika agilitytävlande

Egen tårta såklart!

De fina VM-skyltarna

Och så var vi igång

...sitttin at the train stop

På spaning

Combat skulle aldrig få för sig att bita i benen...

covered in leather and gold

Åker tåg...

Linn & Ella


Grattis till alla fina prestationer från många av oss GHU:are idag!! Ingen nämnd, ingen
glömd!

Inga kommentarer: