torsdag 28 oktober 2010

27/10 - Tänjer fysiska gränser



Det börjar kännas att jag kört hård träning 3 dagar i rad nu (med lindrig förkylning i kroppen till på köpet), styrka i måndags, Bodycombat + styrka + 45 min snabb power walk i tisdags och BC idag. Höll näst intill på att trilla ihop på passet idag (och få upp både vatten och energidryck), men det häftiga med BC är att hur totalslut man än är, så är endorfinerna alltid starkare och orkesgränsen går att tänja så extremt mycket mer än vad man tror.
Ska faktiskt testa mina gränser rejält och köra BC även imorgon eftersom min favoritinstruktör,som jag körde för idag, då kör på Almedal.
På fredag, lördag och söndag blir det träningsuppehåll, i alla fall för min fysik, då jag och Combat istället ska drillas i agility och lydnad på bergerlägret uppe i Katrineholm :) På måndag är det dock redan inbokat ett nytt BC-pass, Pontus & Sussie Pe teamar "a la halloween-stajl" på Sportlife Exclusive, någon som vill haka på??

Jag har även bestämt mig för att boka ett paket med 6 st personlig-tränare-timmar. Så här står det på hemsidan:
"Vi hjälper dig att anpassa träningen för just din kroppstyp och målsättning. Här läggs tonvikten på att du ska lära dig träna säkert och effektivt med maskiner, hantlar och konditionsmaskiner. Vi lära dig mer om olika träningssätt/metoder som passar just dig. Du får hjälp att lägga upp och träna igenom ett eller flera passande träningsprogram för att nå dina mål med träningen.
I detta paket ingår en hälsokontroll som innefattar mätning av;
Vilopuls, blodtryck samt fettprocent. Denna kontroll görs under första och sista tillfället."

Tycker det låter riktigt bra, så nu ska jag bara hitta en PT i Sportlifes "utbud" som känns bra, och sedan är det bara att köra :P Beach 2011, här kommer jag!!  :D

1 kommentar:

Jenny H. sa...

Hej! Roligt att du hittade till min blogg. :) Ja, jag har haft min BC-licens ett tag nu och intruerat i snart 1,5 år. Jag tycker absolut att du ska ha instruktör-jobbet i baktankarna. Det tar bodycombat till en helt annan nivå. ;)
Lyckans ost som får köra combat med Sussie Pe. Jag träffade henne en kort stund på super saturday i globen sist. Vilken energispruta! :)
Lycka till med beach 2011! ;)