tisdag 19 oktober 2010

19/10 - Spårlöst pass & träningsmotvation

Skulle hämta ut pengar efter jobbet idag (när jag väl kom därifrån) som jag tydligen betalt in för mycket till min hemförsäkring. Men den planen grusades, liksom gym-planen. Mitt pass var spårlöst försvunnet när jag parkerat bilen utanför Willy´s där jag tänkt hämta ut dem. För självklart kan de inte bara sätta tillbaka pengarna på kontot, utan de skickar en gammaldags papperslapp som ska tas med till något av utlämningsställena, skrivas på och legitimeras. Suck!
Letade igenom datorväskan 17 gånger minst, lyfte på allt i bilen, tömde jackfickorna minst lika många gånger som datorväskan, men fick inse att det inte fanns. Humöret åkte i botten och bilen styrdes mot kontoret igen, där jag kammade noll såklart. Väl hemma gick jag igenom jackor, datorväska, byxor osv igen, men inget förbannat pass! HUR kan något bara försvinna spårlöst på 1 sekund??!
Nu hade man ju kunnat tycka att jag kunnat använda mitt körkort för att legitimera mig, men icke! Detta försvann/blev stulet på juldagen för snart 2 år sedan... Och, JA, jag ska göra ett nytt! Har t om alla papper OCH nytagen bild, så det är bara att skicka in egentligen, men gillar inte bilden alls :(

Var alldeles för grinig för att orka eller vilja hitta på någonting när jag kom hem, så det blev bara hundpromenad här hemma i Mölndal. Piggnade till lite och hade fått matlagniningsinspiration på en blogg precis innan jag gick ut, så det blev en tur till Hemköp efter att ha lämnat av Combat hemma efter promenaden. Svängde ihop en nyttig och god kvällsmiddag som avnjöts i soffan till Navy CIS  

Lax med citronpeppar, quinoa, broccoli, körsbärstomater och tomat/örtsås. Mmmm!


Föll även för frestelsen att köpa någon sött när jag handlade (händer väldigt sällan), blev en Marabou sensation i den nya smaken "cookies cream". Men usch, inte god alls, det blev alldeles för "mycket". Har tagit knappt 1/6-del, resten åker i soporna! 
För att höja humöret ytterligare så unnade jag mig tidningen "Träningsguiden", framsidan gjorde reklam om artiklar och tips om bland annat de bästa träninsapparna till iPhone, magövningar och om hur man väljer en personlig tränare, vilket passar perfekt i o m att jag nyss köpt mig en iPhone 4, vill få plattare mage och tänkt att köpa några PT-timmar för att få lite hjälp med ett bra träningsprogram utefter de mål jag har med min träning. :) 

Imorgon blir det fika på stan med Nina och därefter sen träning på gymmet, jag SKA hålla min minimigräns på  3 ggr i veckan! Älskar att gymmet har öppet till 23 =)

Nu blir det nog lite träningsläsning innan lampan socknar.

Nighty! 




2 kommentarer:

Elin sa...

Du är så duktig du Sarah! :-) Blir imponerad av allt ditt tränande

Paulina sa...

Härligt! är 4an något bra? är typ rena dröm mobilen! ;)