tisdag 6 juli 2010

6/7 - Breath taking dance!



Jag är väldigt faschinerad av dans i olika former (och ångrar ihjäl mig att jag aldrig började med det när jag var yngre), och ser gärna på olika typer av dansprogram på TV (dock inte "Let´s dance" som är totalt, katastrofalt, värdelöst!!). Favoriterna är "Americas best dance crew" och "So U think U can dance", jag sitter helt mållös mestadels av tiden, häpnas och kommer på mig själv med hakan i golvet. Ibland kommer till och med tårarna fram, vilket hände ikväll när Alex Wong gjorde en modern dans med Allison från en tidigare säsong. Breath taking!! Helt makalöst, otroligt, gripande. Det var ett flertal av dagens danser som var riktigt, riktigt bra. Tyvärr blir det inte lika bra på datorn som TV, men nedan i länkarna kan ni få en del av känslan i alla fall.


Här är mina 3 favoriter från kvällens program:


Alex Wong & Allison - modern dans till låten "Halleluljah". (Kolla in ansiktsuttrycken precis i slutet av dansen lite extra... Snacka om inlevelse!)

Cristina Santana & Mark - modern "ormtema"-dans till låten "Starstruck"

Mark Roldan & Courtney - Afrikansk modern jazz till låten "Norweg"


Hoppas ni blir lika hänförda som jag :)



Idag har jag varit på "studiebesök" hos vår tillverkare av Kanallisten. Började med en lunch på Angereds golfklubb och fortsatte sedan med rundvandring inne på själva listfabriken. Intressant att se hur allt fungerar och går till! Direkt efter blev det en snabb sväng in till stan där jag inte hittade mindre än 2 st bikinis, som PASSADE! Kors i taket och glad blev jag!! :D

Vid 19 mötte jag upp Kalle uppe vid Delsjön och vi power walkade Stora Delsjön runt, vilket är en ca 8 km väldigt kuperad och backig grusrunda, tar ca 1 timma och 20 min att gå runt i bra tempo. Riktigt skönt att komma ut på snabb långpromenad, men tyvärr började mina banhinnor klappa ihop sista 30 minutrarna :( Åker på benhinneinflammation ibland tyvärr.


Nu är det tajm att sova, hoppas på att komma iväg till Marstand imorgon med övernattning till torsdag =)







Inga kommentarer: