torsdag 1 juli 2010

30/6 - Mittavslutningsfest

Nyss hemkommen från "mittavslutningsfesten" med TV-teamet. Anlände vid 18:30 och kom hem nu vid 01:30, så det blev ju några timmar :)
Har haft det hur kul och trevligt som helst, och maten var i toppklass med räkor, kräftor, varm- och kallrökt lax, aioli, romsås, lantbröd, 3 olika melonsorter, ananas, jordgubbar m.m. Blev mätt till tusen och lite till.

Tyvärr är det många som slutar nu och blir ersatta av nya när vi sätter igång i augusti igen, lite tråkigt nu när man lärt känna de flesta ganska väl och gillardem skarpt. Men i TV- och filmbranschen så är det mycket ombyte på folk och många är anställda på projekt, tidsbegränsade kontrakt eller via bemanningsföretag, så det är väl bara att lära sig hur det funkar och se glad ut.

Jag har skrattat mig sönder och samman ikväll kan man lätt säga i alla fall, har dock bara druckit vatten faktiskt iom att det bara fanns vin (att jag aldrig lär mig att ta med eget att dricka i fall att?). Det fanns däremot andra som fick i sig desto mer vin, vilket slutade på lite olika sätt, men absolut inga skandaler eller skador som tur är :P

Nu ska jag nana kudden i alla fall, och hoppas att jag inte störs allt för mycket av att Pierre kommer att komma hemraglandes någongång. Han & 2 till drog vidare till stan medans jag blev hemkörd av snälla Dennis, ska ju jobba imorgon :)

Inga kommentarer: