måndag 26 juli 2010

26/7 - Finmys på Linné

Igår (söndag) drog alla utom pappa hem från Resö eftersom regnet återigen öste ner. Åkte ganska sent och tog ett stopp på Tanumshede Brukshundklubb för lite bortaplansagilityträning :) Som vanligt på träning satt kontaktfälten som smäck... Vet inte om jag ska ta det som positivt eller negativt?
På vägen hem blev spontanmiddag på Linné bestämt med Berri & vår numera Stockholmaske man Per, samt hans fransoske vän :) Så det var bara snabbt hem, lämna hunden, svida om och möta upp sällskapet på Linnéplatsen vid 19. Restaurangvalet föll på "That´s Amore" högst upp på Linné och maten var supergod, men inte billigaste stället i stan, inte dyraste heller för den delen. Kan rekomenderas om man gillar bra service, mysig lokal och italiensk mat. Förrätt, varmrätt & 2 Coca cola för 360:- med lite dricks inräknat. För den lite mer djärva (dvs alla utom jag) fanns det 2 st menyförslag (en 4-rätters & en 10-rätters) för en vettig summa, det enda man fick bestämma själv var dock om man ville få kött eller fisk som huvudrätt (givetvis tog de hänsyn till allergier), resten var det upp till kocken att bestämma :)


White & Black :P


Söt-Berri, Fransosen & vår lilla fjolla Per :)

Har jag precis vart inne i stan och lunchat med fina-NinaMixit salladsbar, mmmm!! Combat fick också hänga med och blinga runt med ett av sina fina nya halsband ;) Därefter blev det lite shopping, fick med mig en fönsterlampa, strumpor, baslinne, trosor och 2 par BH´s hem :D Me happy! HM har fattat grejen att vi med typ näst intill obefintlig byst faktiskt också finns :P Hejja HM!!

Här hemma blir dock inga barn gjorda, så nu tar jag lite pick, pack och en hund och drar med min guldpil upp till Jennys sommarställe Fykan :) Älskar spontana beslut! :D Havsmys och även party i Kungshamn står på schemat! :P Favorit i repris från förra året helt enkelt :)

 
Vidunderlig utsikt! Husen längst bort till vänster är Jennys

Underbart!

I kombination med lite Kungshamnsfestande kan det inte bli annat än Top Notch ;)


3 kommentarer:

Jenny sa...

Nu var det ju så att vi inte fick möjlighet till Kungshamnsröj under måndagskvällen, utan ett jädra drag på ett ställe på Smögenbryggan istället. Det gick ju lika fint det - vi ägde som vanligt med krossade glas omkring oss och eh helvild danskväll med tokgalna partymänniskor =) Tack för trevligt sällskap Sarah!! =)

Anonym sa...

Slöfock sätt dig och skriv!!! :D

Johanna sa...

Kul att någon hittar bh på HM. Tyvärr tycker jag nog att det inte finns någonting att välja på om man är en modell större...