torsdag 1 juli 2010

1/7 - träning x 2


Blev 3 timmar på hundklubben ikväll efter jobbet med bland andra Emma N & Elin. Vi körde en Elin-påhittad klass 1-bana med en del lite dolda svårigheter. Var mindre nöjd i början, men det blev bättre och bättre och åkte därifrån näst intill nöjd iaf :P (att vara helnöjd är aldrig bra, då slutar man utvecklas :P )


Åkte hem och bytte om för att sedan befinna mig på gymmet på Lindholmen vid 21. Mötte upp Kalle N där och körde i ca 1 timma med honom, och sedan ca 20 minuter själv efter att han gått. Fick lite nya maskiner visade för mig, och några nya övningar med den där "tyngderna i linor" som man kan sätta på olika handtag osv :P (ni förstår precis va? :P ) Det var sååå skönt att få köra slut på mig själv lite, jag mååste hålla igång träningen nu (både min egna och hundens)!! Like it, love it!


Imorgon åker jag nog till Resö en sväng med Viktor. Hade hoppats på att få huset för mig själv och kanske ha med lite fler kompisar, men så blev det icke då både mamma & pappa och Elin & Johan ska dit... Inget är dock bestämt än om vi ska åka eller inte, men lutar nog åt det iaf... Vi börjar med att stanna fred-lörd, så känner vi hur det känns på lördag om vi ska stanna till söndag eller inte.


Inga kommentarer: