torsdag 22 juli 2010

22/7 - B1 & B2 does Grebbestad

Strax efter att jag själv anlänt till Resö körde Hanna in på parkeringen, snacka om perfekt tajming :) Det blev promenad för oss och hundarna, samt mamma & Milou runt Änghagarna, campingen, Vallbostrand, hamnen och hem förbi gamla fotbollsplan. Härligt, och hundarna njöt i fulla drag!


Fototajm
Vallbostrand

Efter promenaden blev det räkor och jordgubbar med glass på altanien. Fick ett mess av Solveig som skulle in till Grebbestad vid midnatt som undrade om vi ville med. Självklart, B1 & B2 var inte sena att haka på! Slängde i oss den sista glassen och svidade om från mjukiskläder till sommarklänningen, lite glimmer på ögonlocken och mascara (glöm för guds skull aldrig mascaran!) och traskade bort i natten till östsidan av ön där Tok-Taxi-Norge väntade :P Kvällen blev lyckad men inte helt som vi tänkt oss, betalade 100:- i inträde till Terassen där nåt band/artist spelade som man tydligen borde veta vem det var enligt minen på kassörskan... Fick reda på efter lite runtfrågande att det tydligen var Timbuktus lillebror... Att vi inte visste det, illa ...eller inte. Inte bra för 5 öre och rätt dött i övrigt så begav oss vidare till Kallsup där vi hann vara i knappt 1 timma innan de stängde vid 2... och som vanligt var det nästan som roligast när vi var tvugna att gå :P
Tok-Taxi-Norge till er tjänst... 3 galna norrmänn och bil med soltak är en given bilfärdssucce!
En liten trött söt Norrbagge som Solveig fångat på kroken. Ett kap tjejen! :)
Lite udda konstallation av nattklubbsgäster... och ett halvkasst band, men betydligt mer drag och skratt än på Terassen iaf :)



Happy  B1 & B2


Vid 03 var vi hemma igen och somnade gott i våra sängar :)

Inga kommentarer: