torsdag 1 juli 2010

1/7 - Är kär!


Jaaa, äntligen!! Här väntat så länge, i snart 3 år för att vara exakt!


Sedan jag flyttade från Torslanda har jag inte hittat någon frisör som jag är nöjd med och gillar, men ääääääääntligen har det skett!! :D


VÄRLDENS BÄSTA heter Roger och finns på salong Cybetekk (www.cybtekk.se) i Vasa, precis bakom Handelshögskolan. Hur lätt som helst att ta sigdit både kommunalt och med bil, finns till och med en gratisparkering 3 meter utanför dörren.


Dock inget ställe för den som leter billighetsklippning, 600:- kostar det (de har olika prisnivåer beroende på vem som klipper, enligt olika omdömen som jag läst på rejta.se så är även de andra otroligt trevliga och duktiga), men jag betalar jag GLADELIGEN dessa papperslappar till Roger!! Jag har dock tur eftersom jag har väldigt bra hårkvalitet, samt långt hår, vilket gör att jag inte behöver gå så ofta. Klippte mig den 27e april och R tyckte absolut att jag klarar mig ända fram till efter semestern på samma klippning (mitten/slutet av augusti).


Varför jag kom på att skriva detta just nu kan man ju undra, det var ju som sagt ett tag sedan jag var där nu :P Men faktum är att jag var där en sväng igår också :) Ringde och ville boka en tid för att klippa till luggen iom att den är kortare, och med ett hår som växer som ogräs så blir den lite lätt irriterande när den fått växa till sig ett tag. Roger trollade med knäna och fixade så jag fick komma samma dag bara några timmar senare :) Me like!!


Bland det bästa av allt var när jag skulle betala så blev jag barskt stoppad med ett "NEJ, du ska INTE betala!! Det ingår luggtilljämning i mina klippningar såklart". :)


Är sjukt nöjd nu, och hade lätt kunnat betala 200:- bara för luggen :P Frågade även om det fortfarande såg ut som att jag klarade ca 1,5 månad till på att klippa hela håret, och det skulle jag tydligen absolut göra :)

Så, rekomenderar VARMT Cybtekk i GBG!!

Inga kommentarer: