söndag 18 april 2010

18/4 - Lerumstävling & mindre ont :)


Valde det mer dumdristiga alternativet igår och körde på för fullt på tävlingen i Lerum. Det gick faktiskt helt OK att köra :) 2 Alvedon och smärtförträngning kan göra susen, när man är inne på banan känner man inte någonting ändå, fokus ligger på att ta sig runt helt enkelt :)

Måste säga att jag är riktigt, riktigt nöjd med alla lopp, hade egentligen 3 stycken, men det blev 4 eftersom lilla Viggo bröt sig ur sin bur och for efter Combat på sista hoppbanan som en oljad blixt. Han fick sig dock en rejäl åthuting av Combat som dock först i mål bemödade sig att bry sig om honom. Finns det agilityhinder i blickfånget finns det nog inget som kan få honom att avbryta hans framfart ;P Var redan diskad innan vi fick sällskap på banan, men fick köra om utan tävlan så vi fick ett bra avslut i alla fall, utan extra svans ;)

Ska jag klaga på någonting så är det kontaktfältet på balansen, inte bra gjort av mig! Men, bara att komma ihåg till nästa gång. Trägen vinner! Just det där med trägen vinner börjar sätta sig i starterna nu som är betydligt bättre än sedan jag vet inte när. Känns himlans bra och en stor delvinst/mål!!

Kom i mål 2 av de 3 lopp som räknades (det 4e "extraloppet" gick också näst intill perfekt!) , fick 10 resp 5 fel, varav ena var på balansnedfarten och de andra två var rivningar. Blåste riktigt ordentligt och hopphinderna var riktigt dåliga med naturfärgade stöd och bommar som var svåra att se och taxera till kan jag tänka, dessutom var bomhållarna helt platta så de blåste till och med ned av vinden titt som tätt, så det var inte så konstigt att han rev. I loppet som vi blev diskade så valde jag att strunta i felet i slalom och köra på ändå, slalom vet jag att han kan och felet var mitt, så ingen idé att ta tillbaka och bråka när vi annars hade flyt.

I övrigt var det en liten mysig och trevlig tävling med väldigt kul banor. Vi var många från klubben och andra "hundkompisar" från här och där så umgänget var i toppklass med sån där riktig härlig stämning som man bara kan få på agilitytävlingar :) Gillas!!


Ella & Link hoppas på en smakbit från Marias macka...




Lilla,lilla Link :P Numera vår obligatoriska maskot-hund och ordningshållare!



Trodde jag skulle få ondare än vad jag fick sedan på kvällen med all fysisk ansträningning, och visst fick jag ont, men inte så illa som jag trodde. Orkade till och med åka över till Daniel inne i stan en sväng på lite lördagsmingel med Andrea, Martin W, Rickard, Fredrik, Stefan och självklart "DJ Fong" ;P Väldigt skönt att hitta på något mer än att bara sitta hemma!


3 sköna:)
Fredrik, Daniel & Rickard


Nuuuu ska jag och Combat iväg och hämta upp Rebecka, Combats "TV-matte". Vi ska åka ut till Hönö, Fotö & Öckerö och strosa runt lite för att "känna på möljön" och så att Combat och hon får umgås och lära känna varandra bättre. Inspelningsstart närmar sig med stormsteg!! 3 maj sätter vi igång :D

Just ja, glömde nästan. Mår otroligt mycket bättre idag, har bara lite ont i mag/revbensdelen och högra armen är fortfarande stel, men annars kan jag röra mig i stort sett obehindrat nu igen :D Imorgon ska jag vara helt smärtfri, det har jag bestämt!! :D

Inga kommentarer: