torsdag 18 mars 2010

18/3 - Vi drar...


till fjällen, fest hela kvä... eh, nä ...heeeelgen!!!!!!


HEMSEDAL NÄSTA!!!




I´ll be back den 21:a :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Här väntar man och väntar på den utlovade agilityfilmen och vad får man läsa i bloggen, mode, nöjen och annan fritid. Ja se ungdomen dom vet inte vad en äldre tant tycker är viktigt eller är det möjigt att dom skiter i det.

Sarah Carlsson sa...

Haha, det är på G :P Men tar sån jeeekla tid att redigera och ladda upp. Finns faktistkt 2 filmer uppe på U-tube redan, men vill lägga ut alla när även den sista är klar.
Och vem är denna anonyma tant?? :P

Jeanette sa...

Den gamla tanten är en stark beundrare till din herre, Combat. Bedriver denna oseriösa blogg:http://studsa.dirgis.be. En riktig omodern typ som har gett upp hoppet att åter få ungdomen tillbaks men har ett helt okey liv med sina hundar. Det trots att dom inte är lika fartig som din härliga hund.

Sarah Carlsson sa...

Haha, okaj, kul med en Ättan-bebis :) Då får jag allt kika in hos er framöver nu då med :) Kämpa på med träningen. Ett tips, som jag iofs inte vet om du redan använder, är att aldrig stätta/lägga henne i starten, utan köra "flygande" start för att få upp farten. Fick göra så med min gamla dvärgschnauzer. Stannade jag honom i starten tappade han helt lusten.

Här http://www.youtube.com/watch?v=TbehuFm7wYE finns film från lördagens uppvisning i Scand, och här http://www.youtube.com/watch?v=UVm6IP4szv4 finns film på innan och efter loppet. Så får du förtjuvkika innan jag lägger ut det officiellt i bloggen ;)

Anonym sa...

ÅÅH avundsjuk!