tisdag 30 mars 2010

30/3 - Viltspårspremiär & trolig TV-stjärna


Blev en himla bra hunddag idag :) Sitter och lyssnar på Combats tunga andetag när han ligger och snusar på golvet nedanför soffan, låter nöjd som få :)


Mötet på SVT gick hur bra som helst. Combat har charmat TV-teamet till 1000 ...hur sjutton gör han egentligen? Tänk om man själv kunnat charma pojkar med samma framgång som Combat charmar människor... Så nu hänger det bara på mig om jag känner att jag får ihop 4 månaders filmning samtidigt med jobbet och alla planerade tävlingar. Men jag tror faktiskt att det ska gå... Efter påsk någongång ska vi höras igen, och vad jag förstod det som, bestämma klart och skriva kontrakt i så fall. Inspelningara börjar redan 3 maj.

Men som sagt, än är det inte 100, måste känna att jag kommer hinna och att jag prioriterar rätt. I´ll keep U updated!


Direkt efter mötet drog vi (jag & Combat alltså) vidare in till stan och mötte upp Malin för liiiite shopping. Blev ett smalt skärp och ett par riktigt coola leggings för min del. Nöjd!!

Var hemma redan vid 18 men kände inte för att sitta hemma och ha tråk en kväll till. Skickade ut ett sms till lite olika skönt folk och tiggde om lite sällskap. Snabbast att svara var Emma N som erbjöd mig och Combat årets första viltspår :D Självklart var jag på!! Efter att vår blod-date var bestämd fick jag 2 till trevliga svar från Helena som var hos Daniel på lite tisdagsvin och undrade om jag ville komma, och Henric som ville haka på sushi. Men tyvärr kan man ju inte hinna med allt kul man vill göra så det blev skogen, blodet och rådjursklövarna som prioriterades idag.


Combat visste preciiis vad det var frågan om när jag selade på och visade uppsparksplatsen. Tror det var hans 4e eller 5e spår hittills och trodde att han skulle ha svårt med det spår som var hans. Det innehöll både bloduppehåll och återgång, gick över ett litet vattendrag och det var nog det längsta han gått hittills också, men han fullkomligt flög fram och hade bara klöven i skallen. För mitt tycke tycker jag dock han gick lite väl fort, men oj vilken utveckling sedan vårt senaste spår i november (tror jag det var). Kanske man kan hinna klämma in ett anlagsprov nu i vår med? :P


Time to sleep now, imorgon är det tävlingspsykologikursgång på klubben. Hoppas hinna köra lite agility med för att se om de rätta takterna sitter i inför årets premiärtävling i Oxie/Skurup nu på fredag och lördag :)


Chipp å hej!


1 kommentar:

Linda, Inez, Drömma sa...

KUUUL! Anlagsprovet kan du väl vänta med till sensommaren?! Riktigt kul med inspelningen, det är på min födelsedag ;) Det är då stjärnorna föds, haha...