torsdag 18 februari 2010

18/2 - Nöjd med dagen :)

Mejlen har gått på högvarv med konversationer fram och tillbaka angående de kommande årliga Scandinaviumshowerna under Horse showen, som i år infaller den 27e och 28e februari. Efter mååånga turer hit och dit, och med en nästan en stor katastrof, börjar nu allt falla på plats förhoppningsvis. Tur att man har många kloka och ideérika vänner runt omkring som man kan bolla med!



Körde BodyCombat idag igen med Emma, denna gång på Lindholmen. Kalle halkade också med lite i farten kan man säga. Eller egentligen inte, det är hans fel att vi hamnade där från första början om jag tänker tillbaka på hur det faktiskt var :P Aldrig varit på den anläggningen innan, men det var riktigt fräscht och najs! Kommer att bli BC där varje torsdag framöver är planen. Gillade instruktören skarpt, är lätt att få plats på passet, bra tid (18:45), lätt att parkera och var massor av plats i omklädningsrummet.

Kom hem lite efter 21 efter att ha grävt fram bilen under snön utanför gymmet, och kört hem Emma. Slängde på thermobrallorna och vandrade ut med en energifylld hund som var överlycklig över snön som föll (faller fortfarande). Blev stannad av en tant som jag nog pratade med i 10-15 min. Hon ville ha hundtips och undrade hur Bergeérn var, hade haft Boxer i yngre dar själv. Hon hade själv funderat på Lagotto & Mellanpudel, vilket jag tycker är alldeles utmärkta val som jag absolut kunnat rekomendera utan att veta att hon själv tittat på dem innan. Tror det är bra allroundhundar som vill och kan jobba om man själv vill, men ävan kan nöja sig med ett liv med långa promenader varje dag och lek, en bra kompis helt enkelt :) På ängen utanför hittade Combat en hysteriskt rolig pinne/gren som han underhöll sig med i 15-20 minuter. Han hade väldigt svårt att slita sig från den och gnällde och skällde av separationsångest när jag försökte förklara att det fick räcka för idag, men kom tillslut när han fattade att menade allvar och inte längre ville stå och bli mer och mer täckt av snön som vräkte ner, utan gick hellre hem själv i så fall :) Har han tur så ligger den kanske kvar imorgon :P


Ja, så dagen har innehållit många nyttigheter; jobb, GHU-arbete, egen träning och lite tid med vänner samt gjort hunden nöjd och glad.


Go natt :)

Inga kommentarer: