lördag 13 februari 2010

13/2 - I´m on it!!

Yes! Idag gjorde jag mitt första träningspass på gymmet sen september! Så hysteriskt skönt!! Självklart blev det Body Combat. Tyckte faktiskt jag hängde på bra trots det långa uppehållet, trodde jag skulle orka mindre än vad jag faktiskt gjorde, väldigt skönt.

Direkt efter att jag kom hem kom mamma och Milou över för planerad promenad nere vid Amundön. Vi gick den längre rundan som går ut på klipporna längst ut som normalt tar ca 1 timma, men den djupa snön gjorde att det tog nästan 1,5 istället. Var bara spår från vilda djur som syntes på klipporna längst ut så det var lite knepigt att hitta bra vägar :P Blir jättefel när allt är täckt i snö och inte ser ut som vanligt.

En liten varning utfärdas till alla som går vid Amundön: När vi kom ner och skulle parkera så var det en bil som ganska nyss fått rutan inslagen och antagligen någonting snott från bilen. De som ägde bilen hade precis kommit tillbaka från sin promenad, hörde dem bara prata lite när vi gick förbi. Verkade inte som de vart borta så himla länge. När vi kom tillbaka från vår promenad var de fortfarande kvar, väntade kanske på Polisen? Så tänk på att tömma bilen eller gömma saker som kan anses som värdefulla, även där nere i "ingenstanns". Det var ganska många bilar på parkeringen och mycket folk som promenerade, så tjuven/arna måste vart jäkligt snabba och fräcka.

Blir "schlagerkväll" hos Peter med Andrea och annat folk nu snart, får se om man hittar någon som kanske ska gå ut senare med, kan mycket väl hända att jag hakar på då (a)

Chippchipp :)

Inga kommentarer: