söndag 7 februari 2010

7/2 - Freestylekonferens, dag 2

Dag 2 av 2 på Freestylekonferensen är nu till ända. Vi körde mellan 09:00-12:00 och avslutade med lunch.
Näst intill hela tiden ägnades åt gruppdiskussioner som sedan redovisades och vidarediskuterades inför och med alla. Många bra tankar, funderingar och förslag kom upp tyckte jag. Hoppas bara att det blir bra uppföljningar från helgen och att allt som kom upp under hela konferensen kommer att tas med i det fortsatta arbetet av SKK´s Arbetsgrupp för Freestyle och även av SHU på de punkter vi diskuterade deras fortsatta arbete. Visst är det jättekul och trevligt med konferenser, men meningen är ju att det ska bli något bra av det som man kommer fram till också. Uppföljning är viktigt, vilket jag efterlyste och som jag hoppas kommer att synas på något sätt framöver.

Körde in Johanna & Linn till Sthlm Centralstation efter lunchen och gick med dem i stan i 1 timma, Combat var självklart också med, och även Malin & Tollar-Quta som åkte med oss. Combat & Quta fann varandra på en gång i lördags och har lekt så fort de fått chans. Jage från säng till säng på hotellrummet har nog vart favoriten.
Ville inte alls lämna ifrån mig Combat när det var dax för mig att åka, men fick bita ihop och tänka på att det är betydligt roligare för honom att var hemma i GBG med en hundkompis och någon som kan gå ut och gå långpromenader med dem, och vara med på jobbet, istället för att flänga med mig från hotell till hotell och gå korta rundor mellan nöten och resor i 3 dagar.
Fick rapport om att tågresan med Linn & Johanna gått bra och att Johannes hämtat upp CGBG Centralstation och att Charlie & Combat följde varandar hack i häl och trivdes kanon ihop.
Tänk vilka underbara vänner man har som ställer upp i vått och torrt :) Tusen tack Johanna & Linn för hjälpen med tågresan hem, och till Johannes för passningen och fixandet och trixandet!!


Ikväll sover jag hemma hos Micke, en kompis i Vallentuna som jag inte träffat på 3-4 år eftersom han vart iväg 2 vändor i Norge och 2 vändor i Umeå. Vi har suttit och pratat i flera timmar nu och tagit igen missad tid och återupplevt sommarminnen på Resö :) Men nu är det sovdax, imorgon väntar lite tidsfördriv i stan, 2 möten och sedan åker jag till Västerås för att möta upp mina 2 kollegor och ha ett sent middagsmöte med förhoppningsvis en blivande kund.

Ha en bra vecka!

Inga kommentarer: