onsdag 17 februari 2010

17/2 - Mardrömmar & flashbacks


Tomt... vet inte riktigt vad jag ska skriva egentligen, fasten så mycket har hänt på kort tid. Men ibland är det så att man har skrivtorka och inte vet hur man ska komponera ihop det man vill få ner.

Drog till Malmö igår efter att ha lämnat över Combat till mammaBackaplan. Va ett jäkla snöinferno i stort sett hela vägen ner i mörkret, vilket gjorde det ganska jobbbigt att köra. Kom fram hel å ren närmare halv 9 och plockade upp Berri för att ta turen vidare till hennes syrra och hämta en madrass, samt IcaMaxi för matshopping. Försökte lura iväg Bärv att hämta ost så jag kunde få betala utan tjafs, men blev påtryckt pengar 'ndå när mitt knep avslöjades. Skitunge! Payback time will come ;) Mumsade tacos och babblade om det vi är bäst på, lämnar dock de ämnena utanför denna blogg. Ringde Ida på högtalartelefon, men sur-tanten tyckte OS var mer viktigt än oss... Will remember, will remember... (vi tog visst ett guld)
Lite innan 23 såg jag på Facebook att Lotus var bortsprungen, och fick bekräftat ett det var just farbror Guldtand. Fick klump i magen och ville inget annat än att hjälpa till, dock svårt när man är 3 timmar bort :( Vi bubblade en liten stund till tills Bärv däckade, och jag somnade till slut jag med. Drömde dock mardrömmar om hur jag var ute och letade i skogen efter Lotus, jag till och med flög i ett litet spaningsplan trots min flygrädsla, men utan resultat :(
Berri smög iväg till jobbet på morgonen tyst som en mus och jag vaknade runt halv 8, snoozade dock nästan 1 timma innan uppstigning. Hann till mötet kl 09:00 utan problem :)

Körde Malmö-GBG efter mötet på rekordtid för att försöka hinna någorlunda till en utbildning jag skulle gå, som egentligen började 13:00. Blev bara 30 min sen. Körde in nästan 25 min... kanske inte så klokt dock, men denna gång gick det bra...

Höll ett öga på telefonen hela morgonen & dagen under både möte och utbildning, och hoppade till varje gång den vibrerade, dock inga nyheter om Lotus. Satt på nålar på utbildningen och ringde Hanna så fort det var paus vid 14-tiden för att få info om vart jag skulle bege mig för att hjälpa till så fort jag var klar, fick då reda på att Guldtand var återfunnen sedan 11-tiden, efter 18 kalla timmar i skogen. En sten släpptes från hjärtat och koncentrationen var bättre efter det :) Fyyy f*n vilka flashbacks från sommarens 2 dygns letande efter Patric jag har fått under dessa timmar L varit borta. Underbart med även ett lyckligt slut på detta äventyr!!!

Läs hela historian hos Jenny;
www.lotuseducation.se/blog



Kvällen har ägnats åt ytterligare ett tillfälle på Tävlingspsykologikursen och en kortisrunda med Hanna, Emma, Johanna & hundarna på militärfältet.


Hmm, tja, fick ihop det här tillslut ändå på nåt sätt :)

Nu; tvätta håret, bort med sminket, sova!


Tuusen tack Berri för sovplats, mat och mkt nice sällskap!! KBK på fredag!! ;)





Inga kommentarer: