måndag 4 januari 2010

Tränar inför MyDog -10

En hundlig vecka har börjat, eller började redan igår egentligen med först en vända själv upp till hundklubben för promenad & lite freestyleträning. Hem och vilade i drygt 1 timma innan det bar av dit igen, denna gång med sällskap av Emma N & Elin + deras sammanlagt 16 tassar. Det blev ungefär 1 timmas mörkerpromenad som lystes upp av snön/isen ganska så bra ändå och ännu mer freestyleträning och lite lydnad. Självklart även en stor dos garv och skitsnack :) Det hela avslutades med lite kvällsmat/middag på ett mycket exklusivt place. Ni som även läst Elins blogg vet redan att vi också har ett "freestyleprogram" på gång ...mycket snygga moves och låt kommer vi bjuda på! ;)









"- Det finns så mycket konstigt folk här asså" kläcker Emma ur sig... Emma är förövrigt på bilden oven texten, fina Elin är på bilden ovan. ...Mmm, mycke konstigt folk finns det ;)






Idag har även större delen av dagen och kvällen gått i hundträningens tecken. 13-15 befann vi oss, jag, Combat och ett stort GHU-gäng, på Svenska Mässan för träning inför MyDog-showerna som vi i GHU ska ha även i år (dock med mycket mer styrning och krav från oss, sedan behandlingen av oss förra året som finns att läsa om här). 3 olika program ska jag och Combat komma ihåg; vårat egna individuella, parprogrammet med Emma & Lisa från förra året, samt ett vääädligt sprillans nytt tillsammans med Linn & Ella...Det sistnämnda kan bli riktigt hett på ett liiite speciellt sätt ;) I år kommer vi även ha agilityuppvisning, med lite samma upplägg som i Scandinavium under Horse Showerna, dock nedbantat. Utöver uppvisningarna har vi "prova på" för barn mellan 11-12 varje dag.



Var helt slut när vi kom hem från mässan, men det hindrade inte oss från att åka upp till klubben i nästan 2 timmar till, ikväll igen med Emma. Vi fräschade upp minnet och körde igenom vårt program några gånger, och gick en mörkerpromenad :)


Fred-sönd är det dax igen, 10-11:00 i finalringen, samt även en liten specialshow vid 15-tiden, innan BIS-finalerna, på lörd & sönd.










I övrigt har dagarna efter Nyårsafton varit extreeeeemt lugna. Har "tränat" på att vara själv och slappa och göra ingenting, vilket jag faktiskt behöver (Combat har vart med såklart). Gillar det inte!! Så jag är väldigt glad att "livet" drar igång nu igen med denna veckan :)



Hittade ett fint isfall på en av våra skogspromenader :)









I söndags tillbringade jag dock stora delar av dagen och kvällen med Viktor. Vi gick en promenad nere på Tippen i strålande sol, dock väldigt kallt, och njöt av havet, isen och ljuset. Därefter åkte vi hem till mig och lämnade Combat, samt tvättade håret, bytte om och åkte sedan in till stan där en tänkt fika blev middag på Hard Rock Café istället, med avslutande kaffe & varm choklad på Café Vanilj i Vasa. Både jag och Viktor höll på att somna till slut på cafeét, så jag körde hem honom lite innan 21 och slumrade sedan själv till en film i soffan resten av kvällen. En mycket härlig, spontan och mysig dag, då vi gjorde precis det som föll oss in, med världens bästa Viktor :)



Lovely!!!




Snygg, snäll & singel ;) Slå en signal så kan jag vara dejtförmedlare ;)



Pusskalas :)


Det här är förövrigt Combats nya lookunder de flesta av våra promenader just nu...

Sömn, nu! Imorgon är vi på Mässan mellan 17-19:30-någonting skulle jag tippa. Får se vad dagen innan det har att bjuda på :)

Inga kommentarer: