fredag 8 januari 2010

Attention!!!

Who´s gonna be Best in Show???

Ja, man kan undra? På lördag & söndagMyDog är BIS-finalerna som avgör svaret... MEEEEN innan det, så kommer jag, Combat, Linn, Ella ...och "XLNT Marc" att köra en öppningsshow live till hans låt, med just namnet "Best In Show", specialskriven till hundutställningar. Ni som var på Stora Sthlm och såg hans uppträdande skrattar nog gott nu :P Och jag kan loova att vi gjorde det med när vi fick reda på detta. För er andra som inte vet vem denna man är, finns här lite länkar att kolla in :P

XLNT Marc- MySpace
AWRABI - Marcs Afghanuppfödning, helt galet vackra hundar!
Tophandler - en sida om hans handlingskurser, dock ej uppdaterad sedan 2008

Tydligen så går det riktigt bra med "lanseringen" av låten. Nästa ställe han är bokad på är Crufts, och de håller tydligen redan på med förberedelser för någon stor utställning i Carlifornien i oktober.

Det har ju inte direkt varit bästa förberedelserna inför detta, vi fick reda på det för ca 1 vecka sedan, fick låten skickad till oss i söndags. Försökte spåna fram en del av programmet i måndags och tisdags, och skulle ju som ni som läst innan, genrepa igår och träffa Marc för 1a gången. Men gårdagens blogg avslöjar ju hur det gick.

Så, idag, efter jobbet, åkte jag in och mötte upp Linn & Marc för att se om vi kunde få till det till sist. Som tur var kom vi lagom tills att allt var slut så vi kunde köra på riktigt i stora ringen, med rätt ljud och yta. Så skönt!

Marc är verkligen en förbannat skön snubbe, med en helt underbar personlighet, helt galen och med ett myyycket stort hjärta. Det kan både jag och Linn stämma in i till fullo. Jag tror inte ens Cillen skulle vara rädd för honom längre om hon fick pratat nåt ord med honom ;)

Han fick bland annat nys om att jag hade strul med att hitta min freestylelåt "Liten ängel" med Sofia Källgren. ...på 2 röda sekunder hade han uppe mobilen och ringde sitt skivbolag för att försöka ta reda på numret till henne, Sofia alltså... Tydligen hade han det själv efter att ha jobbat med henne någon gång och kände henne hyffsat, men på fel mobil i Sthlm. Ideérna flög ur munnen; - men vem kan känna henne annars... -Alcazar? -Anna Book?... -Eller så ringer du STIM imorgon och tar reda på skivbolaget som gett ut låten, så fixar jag resten på ett kick!

Jag kan meddela att han har fler ideér, om än galnare... Om och hur det blir med dem, tar vi om det blir så. Hade vart kul, och mycket udda... Men man lever ju bara 1 gång!! Eller hur Linn?


Efter genrepet åkte jag hem, bytte om, och vände tillbaka ut igen och mötte upp Hanna & Janis för kvällsrunda Mölndalscentrum runt... Fick sedan mycket god kvällsfika med räksallad och varm choklad med riktig skummad mjölk, á lá café-vis ;) Detta avnjöt vi till SOS Sällskapsresan och sa replikerna i kör. Man tröttnar ju aldrig på Lasse Åbergs (gamla) filmer!! Tack bästaste Hanna för, som vanligt, en härlig kväll :)


Förutom Marc som engagerat sig i mitt låtletande med några panikutlägg på Facebook om hjälp, har ett flertal underbara musik/tekniskt-kunniga vänner hört av sig och försökt på alla möjliga och omöjliga sätt att hjälpa mig. Låten är verkligen extremt svår att få tag på. Började nästan ge upp hoppet, när till sluuut, lite nu innan midnatt, det löste sig :D Nu ligger skivan fint bredvid mig i ett DVD-fodral nedstoppad i hundväskan, så jag absolut inte ska glömma den imorgon. Det hade ju vart höjden av otur :P Tuuusen tack alla som engagerat sig i detta världsproblem :D

Om ca 10 timmar drar vi igång i finalringen med freestyle- och agilityuppvisningar från GHU. Som jag skrivit i inlägget om upplägget och tider så ska jag & Combat köra vårt individuella freestyleprogram, par med Emma & Lisa, vara med på agilityn, samt "prova-på-clinic" imorgon.


By the way, blåmärket börjar bli riktigt fiint nu... Combat tyckte nog som jag, att jag börjar bli alldeles för blek och glåmig, och ville sätta lite färg på tillvaron helt enkelt.




Naaaajs va?? :P



Ska du till MyDog? Hör av dig!! :)

Nightynight!

Inga kommentarer: