torsdag 8 oktober 2009

Eller?



En fullt normal aktivitet en onsdagskväll...?
Fylla påsar och flaskor med blod? För er som inte är så insatta i hundvärlden och kanske inte kan räkna ut varför, så är det inget mer spännande att jag håller på att frysa in "portioner" som ska användas till viltspår eller "blodspår" med Combat.

Har hållit på en hel del med det med Milou för några år sedan och hade betalt in för att göra anlagsprovet och bokat datum. Tyvärr haltade han dagen innan provdagen, så det blev inget med det tyvärr, och nytt datum blev aldrig av.

Men efter helgens Pusselkurs med Combat har jag fått blodad tand (haha, extweemt roligt). För Combats del var det första gången han blodspårade, vilket han gillade skarpt. Normalt sett så hetsar han sig igenom det mesta vi hittar på, men i spåret jobbade han lugnt och metodiskt ända fram till slutet. Klöven var han lite halvintresserad av till att börja med, men kampade och bar stolt på den ganska snabbt =) Så nu ska vi försöka få till ett spår i veckan i alla fall tänkte jag. Har ett gäng klövar sedan tidigare i frysen, och nu även riktigt blod, så det är la bara att sätta igång helt enkelt. Körde faktiskt ett spår redan i måndags innan jobbet, så lite har vi redan kommit igång :)

Hade hoppats på att kunna lägga in både bilder och film från helgens kurs/läger. Men min lilla dator är tyvärr heeelt fullknökad så kan inte tanka över från kameran :( Måste rensa ganska rejält kan man väl säga :P

1 kommentar:

sofia sa...

Ljusfestivalen är en promenad anordnat av en förening som jag är med i...d e ca 1.5km promenad efter mörkrets intåg o längs vägen är det ljusinstallationer, Näcken, älvor, spöken o sånt..sen kommer man fram t mattält där d e olika uppträde varje kväll....lite höstmys helt enkelt. =)