söndag 13 september 2009

Nu vart det uppåt igen :)


Dagen och kvällen slutade i alla fall himla bra, fick mycket trevligt besök här inpå småtimmarna av goaste Richard =) Tänk er 2 partymännskor som sitter hemma helt själva en lördag, det går ju bara inte :P Blev en promenad med Combat och sedan the-drickande och massor av prat softandes i soffan. Har nog inte träffat honom på minst 1 år då vi tog en lunch och uppdaterade varandra om läget lite snabbt :) Så det var verkligen på tiden nu!! Det är en av anledningarna till att jag älskar jobbet som säljare, man få träffa så himla mycket kul och trevligt folk. Richard lärde jag känna för drygt 2 år sedan då jag jobbade på P2B och satt i kontorslokaler med 2 andra företag. Richard var på ett av de andra företagen och gjorde sin praktik genom sin KY-utbildning, och på den vägen lärde vi känna varandra. En himla go männska! Som sagt har vi inte träffts så ofta men hållt kontakt via nåt sms och internet ibland, och alltid funnits där i tanken, tills vi sprang på varandra på stan för ett par veckor sedan och lovade varandra att vi måste hitta på nåt snart och uppdatera läget om jobb mm. Så helt lägligt nu ikväll vid 23:30 kom ett sms som undra om jag var ute på stan, vilket jag ju inte var, och inte han heller visade det sig (koors i taket!). Så det blev en mycket spontan träff som räddade kvällen från att inte bli allt för hemmadeppig :) Kul, kul! Spontanpåhitt är de bästa :P


En annan sak som även räddade dagen och kvällen var ju den där fotogrejen med Ida :) Det var faktiskt inte så pinsamt som jag trodde att det skulle vara, vi lyckades faktiskt vara seriösa heela tiden! Tycker jag var mycket bra gjort av oss!! Vi var också mycket duktiga och köpte inte ett enda kort! Svaajndyrt var det! MEN det hade vart kul och göra om det om några månader när kassan är återställd, för visst var det kul att se och några blev faktiskt riktigt bra. Vi blev lite sugna på ett "förfest paket" som de hade. Man skulle vara minst 5 pers som kom och gjorde samtidigt, tror det kostade 1000:- och i det fick man sminknig, plåtning, 5 bilder, ett glas vin och lite snacks... Det hade vart lite kul att göra faktiskt innan någon utgång, så vi ska nog satsa på att få ihop nåt sånt gäng om kanske 2 månader eller så. Hade vart EXTRRREEMT kul ;)


Nä, nu ska jag försöka sova. Imorgon blir det promenad och kanske träning med Emma P och Teo, och sedan styrelsemöte som vi ska ha uppe på klubben. På kvällen ska jag och Andrea sätta oss och planera och styra upp vår 25-årsfest lite, den närmar sig med stooormsteg!! Ska bli så jäkla kul!! Lite konstigt tycker jag dock det är att några som fått inbjudan inte ens hört av sig och sagt att de fått den/tackat. Får man en inbjudan med posten hör man väl av sig vare sig man kan komma eller ej? Eller är det bara jag som är lärd till det? Jag har ju faktiskt bjudit folk som jag tycker om och som känner mig väl, lagt tid och pengar på detta, och kommer att lägga ännu mer pengar (stora delar av 1a lönen från If kommer att gå till festen) Men, men, whatever, kvällen kommer bli gryyym, med bästa temat; Sex And The City!!


Ha de najs =) Nighty!


Inga kommentarer: