måndag 14 september 2009

Gaysuccé...

Jaha, så gick det med festplanerandet... 18:50 kom ett SMS från min kära Andrea när jag var på hundklubben; "Heej, hör av dig när du börjar bli klar. Har lite spontanfest på G med Niklas och lite HRC-folk..." Ja, så 22:00 satt jag efter att ha varit på klubben i 4,5 timmar, med ett snabbt hemmastopp med klädombyte och sminkning, helt plöttsligt hemma hos Niklas i Vasa med ett stort glas Redbull-vodka i handen och trevliga människor runt omkring mig :)
Det blev mycket skratt och roliga kommentarer som alltid när man umgås med Niklas. Han är fruktansvärt rolig och härlig, speciellt när han och hans pojkvän är med samtidigt. Ordkrigen flyger genom luften och båda två gör sitt bästa för att överträffa den andra med elaka kommentarer och utnyttja en andras position :P Tänk er själv 2 otroligt fåfänga gay-killar, varav en är latino och inte alltid har koll å alla svenska uttal och ord, och den andra är lika bra på geografi som en guldfisk har minne... Det kan inte bli annat än succé! Niklas ska för övrigt vara toastmaster på vår 25-årsfest om jag inte nämt det redan. Kommer bli så sjukt bra! :)
Planen var att gå vidare ut till Park Lane, men 2 Redbull-vodka glas och "en kopp Fernet" senare, vid 23:30, kom jag på att min sista buss gick 00:01 från Vasa, så det blev att skynda hem faktiskt. Andrea skulle inte heller hänga med ut, och frågan är om någon av dem gick ut till slut så bra som vi hade det där vi var? Hade så himla kul och trevligt så ville inte alls slita mig från soffan och sällskapet, men hade inget val så det var bara att sätta sig på bussen och åka hem tyvärr. Kanske var bra trotts allt, ska ju ändå upp och jobba imån. Men det är såååå skönt att börja 12:45!! Kan lägga mig vid 03 och ändå kunna sova i 6-7 timmar och ha gott om tid på morgonen för att gå ut med Combat, fixa matlåda, ta på mig och pilla med annat som behövs göras innan jobbet. Gött som satan! =)



Myys och godsaker på hög nivå!
"Latino-Alex" & Niklas SATS-kollega i bakgrunden

Snygg-Niklas och 2 Hard Rock kollegor till honom & Andrea

Mer genomtänkt inredd lägenhet får man leta efter! Mycket handgjorda grejer och detaljer, som "franslampan" och kuddarna på väggen. Ingen annan än Niklas kan lyckas som han gjort, sjukt nice!


Förbaskat svårt att få till bra ljus på bilderna när man har "mysbelysning". Men denna representerar ganska bra stämningen iaf :)


Gällande styrelsemötet och hundaktiviteterna gick det bra idag, förutom att 1 heelt hade glömt av att mötet var, 1 hade glömt att säga till att hon inte kunde komma, 1 hade misstagit sig på tiden och kom 30 min sent, och 2 var och tävlade vilket inte jag hade helt koll på... Vi var alltså till slut 5 av 9 som närvarade... Mötet i sig flöt på bra, var klara på ca 1,5 timma och fick behandlat många bra och viktiga punkter som MyDog, AFC-kvalet, Kulturkalasmedverkandet, ekonomi, utbildning av olika ledare/instruktörer mm.

Innan mötet gick jag "Slaskrundan" med Emma P och Teo, efterföljt av lite träning, mestadels freestyle. Tyvärr med en sjuuukt övertaggad hund. Trotts övertaggningen skötte han sig hyffsat tycker jag, fick lägga träningen på en annan nivå än vad jag tänkt från början bara. Agility blev det liite med, testade honom å balans och A-hinder för att se hur kontaktfältsbeteendet satt, och det var väl OK för att inte kört på länge. Var rätt "nöjd" faktiskt, men kan bli 100 gånger bättre självklart!

Efter mötet stannade jag kvar en timma med Emma N. Körde lite "frustrationsträning" när hon körde agility med Egon och Combat fick sitta fast i koppel och bara titta på utan att göra ett enda hinder. Träning både för honom och mig själv kan jag lova, att jag inte exploderar när han håller på som han gör å kastar sig, skäller, gapar, studsar, hetsar och är allmänt galen... Efter den persen fick han springa sig trött ute på apellplan efter hans fina kampleksak som vi fick av Hanna & Janis i 25årspersent ;)


Hmm, får väl nämna att vi faktiskt har planerat och styrt upp liiite av festen iaf via telefon innan vi åkte till Niklas. Vi har sammanställt maten, har koll på hur många vi är, vilka vi väntar svar från, pengar, ramar kring hur vi vill ha upplägget och lite sånt =)


Nej, nu är det sängen. Är laddad för en ny jobbvecka där målet är att slå förra veckans poäng med iaf 200p, och försöka just jämföra med bara mig själv och inte andra, vilket är fruktansvärt svårt!! Men jag vet att jag måste lära mig det! Annars kommer min alldeles för stora prestationsångest fram och jag låser mig istället och så blir det bara pannkaka av allt. Visst är det bra att vara tävlingsmänniska, och man måste vara det i mitt jobb, MEN det får inte gå till överdrift och man måste kunna styra VAD man tävlar mot och om! ...vilket jag som sagt har lite svårt för, men jag jobbar på det och vet om det iaf, och det är förhoppninsvis en bra bit på vägen :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! Jag hade sagt till Emma att Linn och jag inte kunde komma. Sen lämnade jag datorn och allt jag hade varit och köpt till henne så det skulle komma med på mötet. Hoppas inte att detta blev till för stort besvär! kram