måndag 3 augusti 2009

4 dagar i juli


Vad gör man en söndagskväll vid 23-tiden, om man inte tvättar golv och äter glass?? ...Och laddar för att packa inför 1 vecka på landet, samt försöker planera upp de 3 dagar som vår hundklubb ska ha uppvisningar på Kulturkalaset inne i Trädgårdsföreningen nästa vecka?? ...Jag skulle tippa på t ex "ingenting","ser på film" eller "sover". Men inte här inte! Har varit sådär oeffektivt effektiv hela dagen idag, städat, plockat och fixat, mailat mm. Ni vet när man är sådär att man gör massor av grejer, men hade kunnat göra det sjukt mycket effektivare. Men det blir väl lätt så när man sovit alldeles för länge, ända till 12!! Usch, gillar det inte! Men jag valde att göra det så då är det bara att stå sitt kasst =)


Igår (inatt), lördag 1 augusti (!!) var jag & Elin F ute och härjade lite på stan. Innan vi gick ut var vi på grillmiddag hos några av Elins vänner i Frölunda, vilket var både gott och trevligt! Andrea kom förbi en sväng senare på kvällen också, så när hon drog vid 23:30 åkte vi med in till stan och Hard Rock. Elin kom in utan problem som tur var, trots 2 år för ung ;P (riktigt griniga med åldern där annars) Vi dansade, tittade och lyssnade på Andrea & Niklas när du uppträdde samt tittade på fulla medelålders sliskmänniskor och förundrades över hur folk kan bete sig... Vi var i stort sett spik nyktra, så när som på lite vin till middagen, en cider och en Pearsdrink innan vi åkte in. Förstår inte dem som inte kan gå ut och ha kul och dansa utan att ha druckigt massor. Visst, ska inte sticka under stol med att det blir lite mer "galet" och tokigheter när man tagit några cider, drinkar eller shottar. MEN jag behöver det inte. Kul kan jag absolut ha ute, spik nykter!! Dansandet igår gick dock sådär eftersom det var så sjukt mycket folk, vet inte om jag varit med om något liknande innan faktiskt. Anledningen stavas; U2. Men vi kämpade tappert i drygt 3 timmar. Höjdpunkten på kvällen/natten var nog när Andrea rev av "La Voix", jäklar i gatan vilken pipa min underbara vän har!! Enligt mig har Marlena lite väl dov röst, men när Andrea gjorde den kom låten fram mer på något sätt och blev klarare. U rock my darling!!!! Niklas "Ladies choice" går inte av för hackor heller! Har ni aldrig varit på Hard Rock i GBG en lördagsnatt så måste ni gå dit bara för att lyssna på "ENCORE" (andrea & niklas) som kör LIVE i schlagerbaren runt 01-tiden och i 3 pass fram till ca 02:30.


Elin & jag stannade till 03:30 ungefär innan vi gick för att komma hem med sista nattbussen, och för Elins del, nattvagnen. På bussen kom Viktor på med sin "plastkusin" som även de varit på HRC. Vi sågs där inne lite då och då med, men Elin och jag körde vårat race hela kvällen så vi la ingen kraft på att hålla koll på dem där. Viktor var rejält tankad och de 2 smaaarta hade lekt en lek... "släcka cigaretten på handen leken". Suckduck va idiotiskt dumt!!

I fredags, den 31 juli, var jag inne i Partille hos Emma. Jag hade lovat att vara försökskanin på hennes skivstångspass som hon ska ha "premiär" på om 2 veckor. Vi körde i nästan 1,5 timma och jag tyckte det var riktigt bra. Dock är inte det där med pump/skivstång min grej, tycker det är rätt tråkigt. Men grymt bra träning vilket gör att jag tar mig iväg på något Pump-pass ändå, då och då under "träningssäsong" (inte sommaren).

Vi hade pratat om att vi skulle gå ut sedan på kvällen med, men pga lite olika saker så visste vi inte hur vi skulle göra till slut. Dock blev det utgång ändå till sist :D

Vi åkte hem och gjorde oss iordning och förfestade =) Viktor ringde tidigare under dagen och var sugen på utgång han med, så han hakade på oss, och fick ytterligare en kväll där han fick agera smakråd och lyssna på tjejpladder :P Troligtvis lyssnade han riktigt bra i tisdags för han var riktigt på hugget denna fredagskväll när det gällde klädsmaksråd :P

Planen var att gå till Excet eftersom det är gratis på fredagar, men döm till min förvåning och irritation när de efter att man stått ca 30-40 min i kö, tar 100:- i inträde, för att det är "U2-kväll". Suuuuck!! Grinig blev jag då! Excet är inte värt att gå till för 1 krona ens!! Men eftersom det var milslånga köer överallt var det bara att bita ihop och gå in. DJn där uppe var värdekass och där nere inte mycke bättre. Nä, näver Excet igen!! Dock gjorde vi 3 kvällen kul ändå med mycket dans och skratt tillsammans. Man blir inte roligare än vad man gör sig!



Sötnöt :)

Fular mig lite :P

Här va de party ja... Skämt å sido,
Viktor är låtskrivare och visar här några av sina verk :)


V klagade även på att han aldrig får vara med på bild, så här min kära vän, här har du dina kort ;)

Doin what??
Emma sov över och Viktor bestämde sig för att det var efterfest hos mig tydligen. Gav honom en tallrik makaroner så han blev nöjd och gick hem till sig så vi kunde få sooova :)


Lite nattmys med Combat innan vi toksomna :)

Torsdagen (30 juli) var väldigt lugn. Tvättade på förmiddagen och blev sedan upphämtad av Elin efter att hon slutade jobbet vid 16. Det blev freestyleträning hemma utanför hennes lägenhet. Stella var med på noterna och deras program växer sig framåt :) Tror det kommer gå superbra på uppvisningen i Trädgårdsföreningen den 13 augusti! Dock blåste det rejält ute och Stella blev rädd för någonting som hon trodde var åska, fort som attan var hon inne i lägenheten och ville inte komma ut på ett bra tag. Men när hon hörde Combats klicker så kom hon faktiskt ut sedan igen :)

Jag har hittat vår nästa freestylelåt nu som jag tänkte ha till Agria Freestyle Cup, när vi nu ska ha det. De "nya" rörelser vi håller på med börjar även de se bra ut. Är ju sista året för mig att vara med, så det gäller att få till det bra nu!
Tog spårvagn och buss hem vid 18:30. Emma och jag hade bokat filmkväll hemma hos mig, så det blev slappande i soffan resten av kvällen. En liten kryptisk fråga via MSN tidigare på dagen resulterade i en blåbär- och hallonpaj som Emma bakat och tagit med :) Söööta duuu! Vi mölande paj och såg på "Patrick, 1,5". En mysig, lättittad och rolig film. Kan rekomenderas. Emma åkte hem vid 23-tiden redan eftersom vi redan skulle träffas igen på fredagen för träning och utgång, som ni redan har läst om :P
Ja, då var även dessa dagar redovisade. Försöker hålla uppe tempot så gott som det går :P

Inga kommentarer: