fredag 12 juni 2009

Mår prima!


Flåååååååååååt, usch va detta inte går bra med mina uppdateringar. Iofs är det väl mest jag själv som "lider" av detta, eftersom jag haaaatar att ligga efter. För vem kan egentligen vara intresserad av att läsa vad lilla jag hittar på och tycker och tänker? Vad är det som gör att det är intressant att följa andras bloggar?? Jag gör det ju själv och blir lika "besviken" (ok, fel ordval, men ni fattar vad jag menar tror jag) varje gång någon sida inte är uppdaterad, speciellt om man "väntar" på någon speciell uppdatering... Men exakt vad det är som gör det så beroendeframkallande att följa bloggar vet jag faktiskt inte... Männskan är väl nyfikan av naturen antar jag??


Jaja, tänkte i alla fall bara göra en blänkare om att jag mår tipptopp och att allt som ett tag sett rätt rörigt ut verkar lösa sig riktigt bra. Är inne i ett litet "firarstadie" just nu och ska in till stan och shoppa loss lite, bland annat ny kamera tänkte jag (så kanske jag får igång mitt blogg-mojo igen), en rooooosa :D Ska även kolla ny mobil, gymskor, lite kläder, Pilgrim-smycken, väska/or mm :P Hmm, tja lite smått å gott alltså :D Sällskap i stan blir, my sweaty-pie Andrea, och hennes kompis Michelle :)


Får se om det blir Marstrand ikväll sedan eller om jag väntar tills imorgon och åker med Andrea, Michelle och en annan myycket trevlig männska ;P


Hoppas ni får en riiktigt härlig helg, ska någon till Marstrand imorgon (lördag) eller på söndag så hojta!! I´ll be there, iaf om det inte hällregnar. Pappa och jag tog upp segelbåten igår nämligen så den ligger redan där =)

2 kommentarer:

Karro och King :) sa...

Va häligt höra att allt är bra med dig :) Låter som en kul shoppingrunda det där ;) Kameran ser ju minst sagt nice ut ;) Jag skulle oxå vilja köpa ny mobil, vad är du på jakt för någon?

Hoppas ni har en bra helg, kramar

Linda och Inez sa...

Jag som väääntar såå på din uppdatering... nice med ny kamera (även om det blev en ofrivilligt ny)... Jag är på jakt efter en videokamera, måste ju filma min agility ;) för snart är jag på G :)

Önskar dig och Combat en härlig helg! Kram