måndag 29 juni 2009

Asperö en sväng sådär

Hejsan hej
En liten kortis...


Har varit iväg och tävlat på Gotland torsd-sönd med delar av "hundgänget" ( 7 pers & 11 hundar under 1 tak), har haft det riktigt nice! Sammanlagt med "gammelgänget" har vi varit 10 pers & 16 hundar som haft "lägerplats" tillsammans på tävlingsplatsen. Dock inga direkta resultat att hänga i granen för min del... Film, längre och bilder kommer!! Kom hem lite innan 1 i natt.


Idag har jag slappat hemma, sedan slutade en planerad och till och med påbörjad tripp till Smithska Udden istället på Asperö med Hanna och hundarna :) Spontant ska det vara! Vi överraskade Hannas farmor med ett besök med jordgubbar, gick en promenad och njöt av vädret. Tog färjan hem 20:45 medans solen speglade sig i havet, mmm!
Här kommer lite bilder från dagen, klicka på bilden för att få upp i orginalstorlek.






Imorgon blir det poolhäng med Emma i Lerum och sedan ska faktiskt jag och Combat på agilitykurs i KungälvSonjas gård på kvällen. Nu ska det bli ordning på torpet tänkte jag :P Det är jag, Cillen, Linn, Camilla & Elin som ska gå för Andreas. Ska bli väldigt kul och spännande!

4 kommentarer:

Karro och King :) sa...

Va mysigt med Gotland, hoppas på att oxå hinna dit innan sommaren är över, vi får se :)
Kram

Hanna sa...

Gud vad det är skönt med sommar! Det var en trevlig kväll på Asperö, Farmor är fortfarande väldigt glad att vi kom! Njut nu av Marstrand, själv ska jag jobba de sista timmarna innan 5.5 vecka semester........

Elin sa...

Oh, här var det rosa! :-) Snyggt Sarah!

Sarah Carlsson sa...

Haha, japp, nu får det bli lite ändring här. Har haft samma i alla år jag haft bloggen nu =) Men den är fortfarande under konstruktion, råkade somna ifrån datan i natt, den där baotabilden ska iiinte va där :P