tisdag 2 juni 2009

Är på väg...


Tänkte bara meddela att jag håller på att uppdatera, men är så oinspirerad just nu eftersom min kamera försvann i Sthlm på lördagskvällen när vi skulle åka hem från Lida Friluftsanläggning. Upptäckte det inte för ens på söndagen :( Men som sagt, uppdatering kommer idag eller imorgon senast.


Det kommer bli rapport om Sthlm-resan & Rasträffen, agilityuppvisning i Angered, helhelgstävling i Oskarshamn från helgen som var, och lite annat bös från vardagslivet :)


För övrigt händer det 2 lite spännande saker i mitt liv just nu, men vad det är kommer jag inte skriva om för ens om kanske ca 2 veckor... men, NEJ, ni kan vara lugna, jag är INTE gravid. Det kan jag garantera :P


P.S. Bilder från Rasträffen tas väldigt tacksamt emot!! Maila mig på vanillasky_84@hotmail.com så kan ni få min jobbmail dit det är lite bättre att skicka bilder, eller lägga in mig på MSN så kan man lösa det smidigt den vägen :)
Tjipp

1 kommentar:

Karro och King :) sa...

Haha, det absolut första ja tänkte var att du var gravid, haha :) Men inte det säger du, va spännande. Du kan väl viska vad det är för kul, blir så hemskt nyfiken :)