måndag 18 maj 2009

Jag ska...


uppdatera snaaaart! Har massor att skriva, visa kort från och filmer; Beyoncekonserten, hundklubbsmöten, hund-stadspromenader, träning av både mej själv och turbotussen, agilitytävling, after work, utgång, kurshållande mm... I väärsta fall får det bli ett projekt att pyssla med på uppresan till Sthlm på onsdag. Ska ju på Rasträff fred-sönd och passar på att åka upp lite innan så jag kan hinna träffa lite andra komisar med, både "icke-hundkompisar" och hundkompisar.

Lääääääääängtar!!

3 kommentarer:

Linda och Inez sa...

Tjaba broo! Ja det ska bli skitkul att ses, men det där med den äckliga träklossen, man ska sitta med i munnen, fattar inte jag heller, totalt onödigt. Men det andra tycker jag är rätt skoj.
Ha det gott så ses vi på lördag!
/Syrran

Fanny med Zac sa...

Nämen, ska ni också upp till rasträffen? :D Då kanske vi får chans att see look-a-likerna tillsammans! Ska också upp nämligen. Blir ingenting för vår del (varken utställning eller tävling), men vi ska träffa alla berger och alla underbara bergermänniskor ;)

Kim sa...

Vi kommer inte på rasträffen tyvärr. Men du, gå in på min blogg och gå tillbaka till den 14 så ska du få se nåt tufft. ;)