söndag 26 april 2009

Kort Ölandsrapport


Sitter i skuggan på tävlingsplatsen och tänkte göra en jättekort rapport.

Resan gick jättebra och vi tog dagen som den kom, blev lite olika stopp på vägen för mat, rastning av hundar, fotagrafering och shopping på Kosta Outlet. När vi kom fram till Öland handlade vi mat och åkte till campingen där Hanna & Co bodde. Vi grillade god mat, tjötade, skrattade och vinkade sedan god natt och ner till Färjestaden där vi skulle bo hos en som Cillen känner. Där fick vi ett varmt välkomnade och vi satt uppe en liten stund och var sociala innan vi däckade i våra sängar på nedre våningen.

Imorse fick vi lyxfrukost mot vad vi är vana vid när vi är iväg och tävlar :) Himla gulligt av henne att fixa och greja så för oss :)


Nu har vi hunnit köra 2 av 4 lopp, vi har diskat oss båda klasserna. Benny och Ella, våra rutinerade hundar har gjort bra ifrån sig medans gröngölingarna Combat & Patric har flippat ur båda två. Med mer rutin för dem så kommer vi bli ett farligt lag ;) Är riktigt nöjd över kontaktfälten, men mycket träning behövs på tajta svängar efter raksträckor...


Snart är det dax för nästa lopp, hoppas på bättre tur då :)


Vädret är hur bra sm helst, strålande sooool och näst intill vindstilla. Vi går i shorts och linne och njuuter, iaf när vi inte tävlar, då är det lite väl varmt och hundarna tycker att det är lite jobbigt till och med. Men vi ska iiinte klaga, har hört att vädret hemma i GBG inte är speciellt bra, så vi är definitivt p årättställe :)


Återkommer med maaaassor av bilder och film när vi kommit hem, troligtvis någon gång i veckan. Räknar att vara hemma runt midnatt idag...


Ha de naaajs :)

Inga kommentarer: