tisdag 7 april 2009

Innan 23:30 tro??


Det känns faktiskt som att jag skulle kunna klara det idag faktiskt. Det hade nästan varit en löpsidesnyhet i så fall. De gånger de händer på 1 år kan jag nog nästan räkna på 1 hand... Nästan 7 timmars sömn kommer det bli i natt i så fall, undra om inte det nästan kommer chocka kroppen istället för att vila upp den?? Well, well, vi får se, är 30 minuter kvar nu...

Hade egentligen planerat att träna med vårt agilitylag ikväll, men på grund av arbete med grusplanen och att gräsplanerna ännu inte har öppnat så fick vi tyvärr ställa in det. Istället fick jag till min lycka plats på BC-passet idag 17:20 i stan :) Så det var bara att åka hem efter jobbet, lämna in hunden, packa väskan och vända in till stan igen direkt.


Kände att kroppen nog var rätt trött efter dubbelpasset i lördags, dansandet, power walken i söndags och Safjälls-mördarbacken igår + Safjället runt. Kunde dock köra på hyffsat bra ändå även om det inte var på max, och jag blir alltid lika förvånad i slutet när man känner att man faktiskt kan ge det där lilla extra de allra sista minuterna, hur trött man än är innan.

Sprang en snabb sväng till Åhlens sedan och inhandlade ny mascara och concealer vilket var mycket behövligt (och intressant vetande, I know)! Väl hemma igen blev de lite kvällsmat och sedan en ganska så upptempo-promenad runt "kvarteret" på 30 minuter. Kan känna mig nöjd även idag alltså när jag går och lägger mig :)


Imorgon väntar nya roliga saker efter jobbet. Först ett litet spånarmöte på stan med en projektledare för "Barnkalaset" som är en del av under Kulturkalaset i GBG i sommar. Avslöjar mer vad det handlar om när jag och Hanna väl träffat och pratat med henne. Men blir det som tänkt kan det bli riktigt kul tror jag! :) Därefter blir det att snabbt åka hem och gå ut med de 4-benta innan vi vänder in till stan igen för att möta upp Johanna, Nettan & Cillen för lite Mongolian BBQ-mys på Amazing Thai 19:00. Mmmmm!


Hmm, 23:36... Klarar nog att vara i säng om 15 min iaf, är ju klar för kvällen eftersom jag duschat å sånt på gymmet :) Gööööött!


Over and out!!

Inga kommentarer: