lördag 4 april 2009

En vecka som snabbt försvann

Veckan har varit fullproppad av grejer, ju tystare det är här, ju mer har jag oftast gjort. Tänkte skriva lite mer om lite av det som hänt, men här kommer först en mycket kort resumé från månd-fred.

Månd 30/3
Jobb som avslutades på Park Elite med "company matchmaking" samt "mingelmiddag, mötte upp Hanna vid Universeum, åkte och hämtade hundarna och vidare till Amundön. Där fanns även en tjej som hette Emma och hennes Collie Theo, som vi bestämt "träff" med. En ny tjej i klubben som jag haft kontakt med via telefon ett bra tag, var jättekul att få träffa henne nu till slut. Hundarna levde livet och vi 2-benta insöp havet och den friska luften. Lovelly!





Tisd 31/3
Var och klippte mig för första gången på 10 månder... Blev minst 1 dm fattigare på huvudet ;( "Du är en av de få som skulle klara sig utan en frisör" fick jag ändå höra. För att ha gått så länge utan att klippa mig hade jag bra kvalité på håret och en "normal" männska skulle sett ut som ett fågelbo sa min numera nya frisör, så det får man väl ta som en postiv sak iaf :) Skull egentligen ha tränat efter klippningen, men hann inte det tyvärr eftersom det drog ut på tiden och jag skulle hem med Combat emellan. Åkte i alla fall in och solade :) Var hemma vid 20:30 och blev hämtad av Cillen vid 21, åkte hem till Emma & Lars för att titta på deras nya lägenhet. Blev kort promenad efter det, lämnade av hundarna hos mig och åkte in til stan för fika. Klockan var redan 22 så det blev Café TinTin som nog är det enda som är öppet hela natten... Satt där till 23:30 ungefär och babblade på som vanligt. Myyys :)



Onsd 1/4
Styrelsemöte med hundklubben hemma hos mej 18:30. Mötet gick fort och planen var sedan en lugn kväll. Men planer är ju till för att ändras ...så Cillen vann sin övertalning ;) med att få med mej ut. Så det var bara att byta om, pigga upp sej och slänga på nytt smink innan Jack, John & Cillen kom och plockade upp mej. Vid midnatt var vi inne i stan och tog en sväng till Chez Amis först för att möta upp några fler, var där i ca 1 timma innan vi drog vidare till Nivå. Vi stannade nästan till stängning vid 3, somnade i min säng närmare 4 tror jag...

Torsd 2/4
Var oförskämt pigg under dagen för att ha ha vart ute på natten... Åkte hem efter jobbet, lämnade av Combat och bytte jobbväskan mot träningsväskan. Det var dax för BodyCombat igen :D Meeee liiiike!!! Efter träningen var jag endorfinfylld till 1000 så tog kvällspromenaden runt Safjället vid 21-tiden. Så himla härligt att ha natur så tätt inpå där man bor, det är lyx!



Fred 4/4
Vart en lugn dag på jobbet, vid 16 åkte vi ut ett gäng från min BNI grupp till Torslanda och Team 13-gokartbana för att köra BNItcc. 5 tappra själar blev vi som stred i en uppvärmning, ett kval och en final. Usch, gick inte alls bra. Tog förlusten hyffsat bra ändå med tanke på motståndet... Var planerat att åka in till stan för mat och aw, och sedan skulle jag vidare till Mackan på fest och därefter ut. Men alla skulle hem så det blev ingen mat och aw. Åkte därför hem för att vila lite, ta en promenad med Combat, fixa iordning mej och sedan åka till Mackan. Men än en gång, säg den plan som inte ändras :P Däckade i soffan och kunde inte förmå mig att pallra mig upp igen, inte för ens vid 22-tiden då jag släpade mej ut med Combat och sedan hamnade framför TV och dator igen. Har alltså blivit en himla lugn kväll ikväll. Men imorgon är det nya tag! Börjar dagen med promenad, sedan solning och 2 träningspass, ett BC och ett MRL. Wish me luck :)


Inga kommentarer: