torsdag 5 mars 2009

Försöker förtränga...


Hmm, går inget vidare med det dock... Magkänslan lurar man sällan tyvärr. Mår illa och är allmänt orolig som om magen åker en egen berg och dalbana just nu. Suckduck att man ska ha det såhär, varför kan inte jag bara bestämma mig för att inte vara rädd????!!! Har inte ens Combat här nu som man kan gosa och trösta sig med :( Han har åkt med farmor och farfar till landet och har det gott.


Har iaf små fina vita tabletter som kommer få lugna mig i värsta fall, hoppas dock klara mig utan. Sist gjorde jag ju faktiskt det, men nu var det 1,5 år sedan.


Imorgon vid 18-tiden bär det alltså av upp i luften mot Sthlm med Hanna & Linn. Vi ska gå på agilityintstruktörskonferens lörd och söndag i Upplands Väsby. Får trösta mig med att efter 1 timmas färd få bo på hotell, få mat serverad och ha det allmänt lyxigt i 2 dagar (3 nätter) alldeles gratis. Hoppas även att mötena blir roliga med intressanta diskussioner utan sura miner och bråk!


Nu ska jag packa klart här och försöka fortsätta förtränga... Kommer väl somna av ren utmattning till slut iaf.


(Har börjat på ett inlägg där jag tänker blogga ikapp det jag missat, och lägga upp mycket bider och filmer. På YouTube finns Scandinaviumshowerna under mitt konto som heer "vanillasky84" om någon vill se innan jag lägger in dem här)

Ha de fint!

Inga kommentarer: