torsdag 12 februari 2009

Kort resumé

Hmm, vad har hänt igår och idag...?

Jobb
Igår: aaaskass dag. Iiiiingen motivation för 1 öre. Beror på många faktorer...
Idag: Hur bra som helst. 3 kul och bra möten, 1 frukost-BNI och 2 säljmöten med 2 heelt olika typer av företag. Verkar lovande båda två, dock inget beslut på något av dem än.

Fritid:
Igår: Hade en "blädag" i stort sett hela dagen igår, hade bestämt med Andrea att hänga med på Pubquiz, men hade inte alls humör för det egentligen... Men bara just därför bestämde jag mig efter lite om och men att hänga med, för att bryta mina negativa tankar och känsla. Och glad är jag för det. Vi hade som vanligt kul, men vann tyvärr inte quizzet, men vara näära :P Vi var ett gäng på ca 12 pers och stället vi var på var Gamle Port. Stannade bara 1,5 timma eftersom jag skulle upp tiidigt idag, men hade under den tiden vridit om hjärnan så den tänkte lite mer positivt igen. Andrea brukar ha den effekten på mig som tur är. Min lilla babe :D
Idag: Hämtade upp Martin, en kompis genom nätverket "JCI", efter jobbet och vi åkte vägen om Maxi och handlade lite mat. Lagade kycklinggryta med ris och sallad å satt å tjöta om ditten å datten. Blev Ben & Jerry´s glass till efterrätt. Tanken var att vi skulle ta en promenad med, men han hade ju självklart inte några bra promenadkläder (bara jobbkläder och jobbar som jag som säljare) så det blev en promenad till bussen istället... En promenad på ca 30 min eftersom han precis missat bussen som går förbi Linné :P Promenaden för min och Combats del blev nästan precis 1 timma, skulle ju gå tillbaka samma väg som vi gått, nästan ända till Sahlgrenska.

Ja, det är väl dessa 2 dagar på ett ungefär. Nu ska det sovas!

Inga kommentarer: