lördag 21 februari 2009

Hej då Briar...


"Seger till magiske Briar!
Stående ovationer och tårar i ögonvrån.
Idag gjorde Briar sin sista tävling i Sverige. Målet var att skaffa så många världscuppoäng som möjligt för att säkra en plats till finalen i Las Vegas.
Publiken hyllade ekipaget redan under pågående ritt genom att klappa i takt. Hela Scandinavium ekade när Jan avslutade sin ritt. Med ett stort leende vände han mot utgången under det att alla 11.227 i publiken reste sig upp.
Briar visade ett i princip felfritt program som gav en säker vinstmarginal. Jan log lika brett under prisceremonien som på torsdagen.- Nu skall Briar få ägna sig år sin hobby, kommenterade Jan under intervjun efteråt, att betäcka."
Huua vad man fick kämpa med tårarna idag, och ändå lyckades jag inte helt utan en och annan lurade sig fram längs kinderna... Stämningen gick att ta på ikväll när Briar & Jan gjorde sitt program samt på prisutdelningen. Stämning till max och lite till!!! Jag som inte ens är speciellt intresserad av dressyr, en Briar är något alldeles extra ordinärt!!
Stencool som vanligt på väg in för att ta emot sin vinst
Du gamla Du fria...

Med enorm stolthet i blick

Med enorm klokhet i blick!
-Simply The Best!


Jan Brink med Briars ägare som i alla år tackat nej till de mångmiljonbelopp som de blivit erbjudna Briar... Sann kärlek och lojalitet!!!

Ärovarv med STORT Ä! En legend på dressyrbanorna "går i graven"...
Stående ovationer som aldrig ville ta slut... Många tårar fälldes i Göteborg ikväll kan jag lova!

Är bara tvungen att lägga in denna SNYGGING med!! Bland de snyggaste hästar jag sett! Minna Telde på Don Charly, även de fick stående ovationer efter deras program, vilket ledde till en 2a plats med 2 poäng efter Jan & Briar!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Va bra ni gjorde det under Scandinavium. Vi blev riktigt imponerade! Virkelig kul agility konkurranse! Håper at dere fortsetter suksessen i fremtiden =) Klem fra Karen og Vibeke

Anonym sa...

DU! Nu är det såhär, att jag har sjuuukt tråkigt här och börjar bli galet rastlös - så lite mer aktivt bloggande från din sida skulle vara uppskattat! =) För övrigt väldigt glad att jag fick sett er i lördags. Hur gick söndagen? Puss twin