lördag 24 januari 2009

Villa, volvo & vovve


Weehoo, nu har jag gjort 400 inägg i denna blogg sedan jag startade den, detta blir det 401a :)

Är i Mariefred nu hos min bästa kusin (av 5 totalt) Annika, hennes kille och dotter. Vi är här hela familjen för att gå på Vanessas dop (kusindottern) på söndag. Åkte 14:30 från GBG och var framme vid 19-tiden nu ikväll. Sov/slumrade mest hela vägen hit i bilen. Att åka 5 vuxna pers i en bil är inte hyperbekvämt... Inte ens i en stor kombi. Inget att rekomendera... Tackar vet jag när Johannes och jag åkte till Hemsedal i mellandagarna, hade en stoor V70 för oss själva :D



Ikväll har vi mest suttit och pratat, ätit supergod lasange och så gick mamma, jag och Annika en promenad med Kotten (hunden alltså) :) Eller pratat och pratat ...mamma har pratat... jag blir en helt totalt annan person när jag är med min familj, väldigt tillbakadragen och tyst. Orkar helt enkelt inte "tävla" med mamma om att få en syl i vädret... Hon är helt enorm på att babbla, veta bäst, tycka och tänka... Hur ska jag klara 2 dagar till kan jag undra? Hon är jättebra och go, men i smååå doser... Har en tendens att irritera mig på det mesta hon gör och säger, just för att det blir så himla mycket hela tiden. Och vi ska inte prata om hennes "principhållande", tror inte jag känner någon annan som gör och säger saker av ren principsak utan att låta sig ändra på sig, hur fel det än är..., så ofta och mycket som hon. Kan bli TOKIG på det!!!!

Imorgon blir det en tur in till Sthlm för att gå i lite affärer och förhoppningsvis träffa Niklas och/eller Karro . Hade vart kul att få se Niklas lägenhet och tjöta lite med honom, och sedan ta en fika med Karro, som jag bara annars träffar lite sporadiskt på större hundtävlingar.


Dagen är alltså ganska öppen, på kvällen kommer min Morbror, hans fru och Annikas brorsa (och min kusin då med) hit på middag. Det är inte ofta det händer att vi har hela denna sidan släkten samlad kan jag säga... Ska bli mysigt. Men undra hur vi ska få plats, idag var vi 7 vuxna och 1 bebis som preciiis fick plats runt bordet, imorgon blir vi 10 vuxna och 1 bebis... Menmen, finns det hjärterum så... Tur att vi inte tog med hundarna också :) Milou är hos Farfar & Farmor och åker sedan hem till Ulla imorgon. Johannes har Combat såklart :) Vem annars?? De 2 verkligen tookgillar varandra. Så härligt!!


Annikas kille verkar för övrigt himla go och trevlig. Det skiljer dock nästan 10 år mellan dem... Det skulle jag aaldrig "klara", min maxålder är 5 år äldre än mig... Men man vet aldrig. Ååå, vill också ha en "riktig" pojkvän NUUUUUU :) (dock inte villa, volvo & vovve än på ett tag)
MEN det kan gå fortare än vad man tror...


27 oktober 2007... Partyparty, sambo med Kotten i lägenhet i Nacka & singel(ar)




5 december 2008... har det ploppat ut en sån här söt sak som nu redan är 8 månader... Är förlovad, har hus & 2 bilar (blir alltså villa, volvo & vovve på mindre än 1 år...) (jag fortfarande singel dock)



Undra när man själv är där??

Inga kommentarer: