tisdag 6 januari 2009

RESPEKTLÖST VaKK & MyDog!!!


(VaKK är Västra Kennelklubben)


Är så fruktansvärt förbannad så det går knappt att beskriva!! Grät öppet på Svenska Mässan idag av rent raseri/besvikelse och ilska. Ungefär 30 minuter innan jag och Linn skulle in i stora finalringen och köra våra freestyleprogram för att "inviga" Utställningsfinalerna får Maggie (som hållit i kontakten med MyDog) ett samtal om att vi är bortplockade pga tidsbrist och att låg efter i schemat... Hur KAN man bara göra så?? Så respektlöst så det är inte klokt!!


Visst jag förstår om de har domare som ska med flyg hem som inte får bli försenade, MEN på en sådan här tävling lägger man väl in en tidsbuffert på iaf 1-2 timmar tycker jag... Någon mer som håller med? Man VET att utställningar, tävlingar, shower, RASPARAD mm mm drar ut på tider, så VARFÖR planera ett så tajt schema??!! Och VARFÖR ha en speaker som inte tål stress, och VARFÖR ha en (uuurtråkig) rasparad som tar ca 5 minuter för VARJE ras??????!!!!!!

Frågade om deras tid var viktigare än vår ...Gissa vad jag fick till svar? "-Ja" ...Okey, bra, då vet vi det till nästa år! Allvarligt talat får vi (iaf jag) ta en allvarlig funderare på om vi/jag kan tänkas ställa upp igen med tanke på hur fruktansvärt dåligt detta "sammarbetet" skötts inför årets MyDog, det är inte bara dagens tabbe som gör att jag är förbannad, utan en rad av olika saker som jag inte ens orkar ta upp här.


Inför dagens uppvisning hade;

1) Zara bytt bort sin jobbtid för att komma och kolla och betala 120:- i inträde

2) Andrea avsatt flera timmar för att komma och titta, gick dock in gratis

3) Johannes skyndat sej från jobbet och betalt 120:- i inträde

4) min syrra & pojkvän tagit sig från Torslanda och avsatt tid + 120:- i inträde (fick in Elin gratis)

5) Elins pojkväns syrra "smitit" från sin arbetssyssla på Mässan och verkligen sett fram emot att få se Combat "in action"

6) jag avsatt tid från 12-ca 16:00 för att vara på Mässan å GHU´s vägnar (hålla "agility-clinic", vara med på "freestyleclinic/prova-på-freestyle" med Combat & ha uppvisning i finalringen)

7) Linn hunnit fixat iordning sig och laddat för uppvisningen (jag skulle själv precis ta tag i det när beskedet kom)

8) jag sagt till alla som jag pratat med på Mässan under dagen, att vi (jag & Linn) skulle ha uppvisning vid 15-tiden och att de skulle komma och kolla...


...kan nog fortsätta med fler saker, men orkar inte...

Det är alltså inte bara mig och Linn detta gått ut över, utan ett stort antal männskar runt omkring med ...Men just det ja, VI är ju inte lika viktiga som DEM...



Är jätteledsen för att mitt 1a "riktiga" inlägg efter mitt långa uppehåll blev ett sådant negativt och tråkigt inlägg, men är i behov av att skriva av mig. Jag återkommer med lite roligare saker som hänt under dessa 4 dagar som vi vart på Mässan, och bilder & filmer från de uppvisningar vi iaf haft under lördag & söndag . ALLA vi från GHU som vart med under MyDog ska ha en STOR eloge för dessa dagar. VI har gjort ALLT helt jävla grymt bra i alla fall!!!


Nu ska jag gå å lägga mig och försöka sova innan jobbet drar igång imorgon igen. Sedan är det bara 3 dagar kvar till helgen igen =)


Nighty från en som känner sig otroligt bortgjord inför mina vänner och bekanta... och som hade kunnat göra betydligt vettigare saker idag än att hänga på MyDog

7 kommentarer:

Zara sa...

Ok, svar på både inlägget och din kommentar i min blogg.
För det första, be inte om ursäkt till OSS/MIG! Jag förstår hur jävla besviken, ledsen och arg du blir!
Och det där med pengarna tillbaka, visst för sakens skull, men pengar betyd väl nada jämfört med den behandlingen!
Och just det, det var inte bara för ER skull jag var där - det var ju mest för att JAG ville!!!

Även om du inte ställer upp och jobbar på My Dog nästa år ser jag fram emot att se er vinna NM:et =) Visa de jävlarna nu!

KRAM KRAM KRAM!!!

Anonym sa...

Ush va tråkigt.. Men ni var med i tävligen lr? Hur kändes det då, bra? :)

God fortsättning föresten :)

Anonym sa...

Men då är det inte mer än rätt att ersättning ska utbetalas. Sådär kan man inte göra på en mässa bara för att arrangörerna inte vet hur man sätter scheman. För 120 spänn och även bortbytt arbetsdag kan man göra bättre saker för sig än att bli avvisad på det sättet. Nä du Sarah, tycker du ska dra det här vidare mot MyDog!! Usch så ruttet!

Anonym sa...

Trist att det blev så där på My Dog, men jag hoppas du kommer igen och visar dem var skåpet ska stå nästa år!

Anonym sa...

Gud vad tråkigt!! Man kan ju fråga sig vad som är roligast för en publik..en rasparad eller en freestyleuppvisning?!
Tävlade du i lördags??
Kram

Anonym sa...

Det var ett bra motto!! Jag är egentligen en dålig förlorare men när det gäller freestyle har jag på något sätt lärt mig att förlora..hehe

Men jag tror att det dumt att vara dålig förlorare i en bedömningssport!

Man tycker ju att vi faktiskt har internet för sådan massinformation för varje ras men men...snart kommer nog VaKK få upp ögonen för freestyle dom med!

Ska du tävla något nu framöver då?? Ska du ner till klubben något imorgon och träna??

Anonym sa...

Hej igen!

Jag trodde jag hade ditt nummer men tydligen inte!! Men mitt är iaf 0736711022! Det skulle vara kul att ta sig till klubben en gång när jag fortfarande bor här hehe + att så kan man lättare träna lite lydnad och så också!!

Så hör jättegärna av dig...vet inte om dag eller kväll passar dig bäst?!