lördag 24 januari 2009

Fika med vänner


Är i sthlm nu och sitter på "oranga cafét" med "hund vännen" Karro och "barndoms vännen" Niklas. Stackars Karro är så hes så hon får knappt fram ett ljud. Det är så mycket man vill hinna med när man är här uppe. Men att träffa Karro och niklas stod överst på listan denna gång, så det är jag glad över att jag hann med. Tåget tillbaka går 18.51 och sedan blir det släktmiddag :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej :) såg att du kommenterat min blogg och kunde svara på frågor om bergern, vad kul! :) jag tycker det är jättesvårt att veta om jag vill ha en berger eller inte, då jag hör så mycket olika saker om dem från olika personer, uppfödarna säger att båda varianterna är underbara att arbeta med, men att face rasen kan vara lite mer "egen" och vilja träna mer på sina egna vilkor, lite när den vill lixom. andra säger att de båda varianterna bara är jobbiga; nervösa, skälliga, vaktar mycket osv... Det är verkligen svårt. Hur är din poil long att träna med och hur fungerar den i vardagen med andra hundar, människor osv? :)

Anonym sa...

Hej Sarah, kul det var att träffa dig igår :) Och din kompis :) Hoppas du har vägarna förbi någon mer gång i snar framtid :)

Hur var dopet och gick resan hem bra? Mysigt komma hem till Combat sen, du får hälsa honom från oss :)

Kramar