torsdag 20 november 2008

The official debutvideo à la Combat!

Sådär, nu finns den äntligen här för alla er som tålmodigt väntat, stampat och frustat ;) The official debutvideo à la Combat!

Haha, sicket ögonmått man har... Skicket till slalom va inte riktigt så långt som jag mindes det och skrev innan, men iaf 3-4 meter och det är väl inte illa det heller iofs för en klass1 hund?

Hittade du felet i hopploppet och räknat ut vad det egentligen hade inneburit?? Haha, det gäller att hänga med i svängarana som domare ;) Cicci, du får ge din kära far ett par förstoringsglasögon i julklapp ;)

Resultatlista hopploppet

Resultatlista agilityloppet

(Domarna ska kastas om, Andreas dömde agilityn & Ola hoppet)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ni är verkligen otroligt duktiga! Framför allt agilityloppet är riktigt fint! Och hopploppet ja, man kan ju inte hinna ta alla slalompinnar? ;) Jepp, vi ses i Sthlm! Förhoppningsvis har jag tid att se lite berger-freestyle! :)

Anonym sa...

Jättefin debut! bra jobbat! :D Ska bli kul att se er live på mässan!

Anonym sa...

Heej..

Inte visste jag att du också hade en hemsida!!
Va duktig Combat var på debuten! Man kan ju hoppas att även Engla kommer att lyckas så bra när det blir dax för oss!

Såg att du kvalat till Hund 2008! Då måste man ju försöka hinna se dig:)

Anonym sa...

Mycket bra!
Kanskje vi ses på en eller annen agilitytävling i Sverige neste år? Vi skal iallfall på My Dog i januar - kanskje dere skal dit?

Line
www.kennelrealscoop.com

Anonym sa...

Körde Combat storslalom vid en port?! Är det smygfelet?! Grattis igen till fin debut. Fasen vad snabb han är, det gäller att trampa på som förare :)