söndag 2 november 2008

Finalen är här!!

YES! WE DID IT!! Det blir final i Agria Freestyle Cup på Älvsjömässan den 6 december 2008!!!
Är faktiskt rätt nöjd med dagens tävlingsprestation, jag kunde dock fixat till det ännu bättre om jag gjort ett bättre klädval då klänningen nu var i perfekt bita-sej-fast-i-höjd... Så tyvärr försvårade jag det en hel del för Combat, som trotts detta jobbade på mycket bra tycker jag. Men jag tror att det var väldigt bra att jag och Nathalie hade tränat agility mellan 12-14 tidigare idag med och fått ut en del av överskottsenergin som han hade, utan det hade han nog gått i taket och expolderat på planen undet tävlingen. Tack Nathalie & Nellie för en härlig träning i höstsolen!!
Vi kom på en 2a plats av 9 tävlande (tror jag det var). Trodde eller vågade hoppas på en 4e eller abslout max 3e plats om jag hade lite tur tänkte jag, men en 2a plats var inte ens och snuddade mina tankar!! Blev rätt paff, men den som blev allra mest förvånad var nog Maggie med Bella som kom på en 3e plats och även de blev kvalade till finalen. Satan va de 2 är värda det, Maggie har verkligen kämpat som en blå med att få Bella att jobba med henne på tävling, och idag kom kvittot på att ihärdigt tränande och tävlande ger resultat. GRATTIS TJEJEN!!! Det är du sååååå värd!!!! Grattis även till Linn och Ella som gjorde ett himla fint framträdande, med bra flyt och få missar och knep 1a platsen!! Nu jäklar ska vi ligga i hårdträning alla 3 inför finalen i Sthlm!!



Lite uppvärmning =)















Vårt program idag. Inte det mest inovativa, är fruktansvärt dålig på att sätta ihop kul program pga min fantasilöshet och prestationsängest :)


För övrigt var det en väldigt opretantiös tävling med familjär stämning. Vi kom på den smarta idén om att vi kunde kolla upp om det fanns någon inomhushall i närheten som vi kunde ha tävlingen i, istället för på klubben utamhus i kyla, gegga och kanske regn. Vi hade tur och fick hyrt in oss på Hundstället Hjärtat i Angered. Ett hima bra ställe för freestyle även fast hallen var lite i minsta laget, men det gick utan större problem. Jättetrevlig och hjälpsam personal som öppnade extra för oss på Alla helgona afton! Många rosor till er!

Efter tävlingarna åkte ett gäng av oss GHUare hem till Hanna för att fortsätta kvällen med Thaimat, hundtjöt, kul spel och flummeri. En himla kul kväll blev det!! Åldersspannet låg på 15-26 år, det är så härligt när alla kan umgås med alla tycker jag =) Älskar vår klubb för den sammanhållningen vi har! Jag verkade ha tur med tävlingar idag, för jag och Hanna vann :P (jag hoppade iofs in i Hannas lag efter halvtid)



Speldax



Bella undrar va de där 2benta håller på med egentligen...




Camilla med freestyleutstyrseln fortfarande på & Tävlingsledar-Emeile gör en smått galen kreation...


Men oj så de blev...
En ny typ av dansmove??

Början...
Slutet...


Nu ligger Prins Combat och drömmer om Janis som ligger och luktar väääldigt gott i andra rummet... Hon är i höglöp men han klarar det väldigt bra måste jag säga, och jag ser det som grymt bra träning att kunna vara med löpande tikar!! Hmm, ja som ni förstår så sover jag hos Hanna ikväll eftersom min lägenhet är nytapetserad (bilder kommer imorgon) och möblerna ståt i en klump i mitten, och Torslanda är lite långt att åka tillbaka till när jag ändå ska vara på klubben imorgon vid 10:00 för att gå 2a tillfället på bruksintrokursen. Det är "rapport" som står på schemat, ska bli skitkul!!

Nu ska jag sova tänkte jag, antar att de flesta andra sussar sött just nu ...02:56 står klocken på :P

4 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis, duktiga ni är! Ska bli roligt att se er live på mässan :) De där hoppen är himla häftiga!

Anonym sa...

Stort grattis!! Håller med Ann-Sofie, hoppen är ju otroligt häftiga! =)

Anonym sa...

Grattis! :)

Kramar Lydia och Wilma

Zara sa...

GRATTIS! Tyckte väl att jag kände igen hallen också ;) Önskar att jag hade kunnat se er live i Älvsjö men det lär väl dyka upp maaaassor med tillfällen framöver! Lång karriär som väntar för er två! Kramar i massor
Twín och Fenixen