torsdag 20 november 2008

Annika F föreläsning


Håller i skrivande stund på att spara filmen jag gjort i Movie Maker på debutloppen, den står och tuggar för fullt men orkar troligtvis inte lägga upp dem inan jag lägger mig (vilket jag borde gjort för minst 2 timmar sedan som vanligt...) Lär bli sisådär 4,5 timmars sömn inatt eftersom jag ska vara på frukostmöte redan 06:50 i stan imorgon. Jag är såå glad att jag har bil nu, det underlättar något enormt! Speciellt eftersom jag måste till kontoret innan och lämna av Combat.
"Min" lilla spruttbil :)
Idag har dagen bestått av jobb och sedan hundklubben. 19:00 var det medlemsmöte på GMBK med lite allmän info om vad de gjort under året och sedan var det föreläsning med Annika Falkenberg. Är 3e gången jag lyssnar på henne nu, men det är alltid bra med repetition angående det som hon pratar om; Hundens fysiska hälsa och funktion.
När vi ändå var på klubben passade vi på att träna lite agility jag & Hanna, och gå 2 vändor på militärfältet så även de 4 benta blev aktiverade. Något som ska inhandlas på Älvsjömässan är blinklampor!! Nu får man gissa vart den mörka faran befinner sig i mörkret i skog och mark och hoppas på att han hänger med :)
Nää, nu ska jag sova en sväng tänkte jag. Imorgon loovar jag att filmen kommer upp här i bloggen!!
Tjipp!

3 kommentarer:

Anonym sa...

HAHA. Va fan är det där för bil? =)

Sarah Carlsson sa...

Va har du själv för bil Micke?? ;P

Anonym sa...

Vi vill se loppen ju! :D