fredag 24 oktober 2008

VIP-kväll och fläng


Bilden tagen från www.mq.se
Japp, ikväll var det dax för MQ att "försläppa" deras nya märke "Paris, Katie & I" mellan klockan 19:30-21:20, samtidigt som de hade 20% på allt i butiken. MQ är absolut min favoritbutik så jag har lyckats komma upp i "Guldvalör" på mitt bonuskort så jag vart inbjuden till denna lilla tillställning. (haha, känner mej som Blondinbella eller Kenza, eller nån sån där annan "innemännska" som blir bjudna på allt... NOT!) Man fick ta med sej en vän med så jag ringde min "Sex and the city-brud", Andrea, som självklart hängde på :P Själva det nya märket ägnade jag inte så mycket tid åt, men det fans en del fint där iofs, men det är inte festkläder som jag är i mest behov av just nu, så jag fick koncentrera mej på det jag behövde bättre istället. Blev ett par antracitgår byxor i jeansmodell från STHLM, en grå kjol med knappar fram och hög midja från Sunshine, ett par grå "kalasbyxor" (säg vad du vill, jag gillar ordet "kalasbyxor") och 2 bas-T-shirts (en svart & en grå-svartrandig), fattigare ... samt kände mej väldigt grå helt plöttsligt... Ska lägga in bilder imorgon på det. Andrea hittade 2 helt underbara stickade "koft-tröjor" och ett par chinos. Hade gäärna köpt samma grejer som henne men är inte direkt gjord av pengar tyvärr :( så det fick vara... När man handlade fick man en lite goodie bag (yeeeiii, min 1a hittills, ni märker hur likhetern med Blondinbella & Kenza bara ökar va??) I den låg en tvättpåse, 1 läppbalsam, en liten spegel och ... ööhh, nä där va de slut *asg* Men påsen va fin iaf...
Hade ju egentligen tänkt träna idag, men visse inte hur jag skulle få ihop allt, trotts att jag hade bil. Såg att de hade BC på citygymmet vid 17-tiden och blev jätteglad för då skulle jag hinna i god tid till MQ och även sola efter passet med. Packade ihop vid 4 på jobbet, kommer på att jag missat att skicka ett viktigt mail, drar igång datan igen och skickar det efter lite om och men, larmar, låster och åker från kontoret. Nästan hemma i Mölndal dit jag skulle för att ta fram mitt tält till Emma & Co som ska tävla i Västerås i helgen, så ringer min chef å påminner om att det kommer en till kontoret gör att låna det för att ha intervju vid 5. FAN, det hade jag självklart glömt av! Får slänga mej upp och t afram tältet och ställa det i trappuppgången och slänga mej iväg till kontoret igen för att öppna för vår gäst. Inser på vägen att jag kan tokglömma träning och solning. Gjorde det bästa av situationen och åkte och tittade på mer tapeter i Mölndal itället tills de stängde vid 18. Så jag hann även hem till min egna lägenhet och slappa en pyttestund och käka lite middag innan det var av till stan igen för att möta upp Andrea.
En rätt så flängig dag alltså, men hyffsat OK ändå =) Just det, var även på Backaplan i morse eftersom jag skulle byta en av stövlarna jag fick av mamma i tisdags. Fick ett par stövlar av henne (varmfodrade Vagabond) som hon tyckte att jag var i behov av (tack sötaste mamman!), men när vi kom hem och jag packade upp dem så var det en som var rätt, men den vänstra var en heelt annat stövel... Hur lyckas man som expedit med nåt sådant?? Rätt skickligt måste jag säga... Nu har jag iaf ett komplett par nya stövlar, bild kommer imån =)
NÄ, sömn NU!! Sedan full fart mot helgen...

2 kommentarer:

Anonym sa...

MQ rockar!!
Men de har för fan tagit bort Melka och Ben Sherman från mig! Gah!

Anonym sa...

VIP-kväll, häftigt! Först hockeydagen och nu detta, värsta glamourlivet du lever!