torsdag 9 oktober 2008

Styrelsemöte oktober


Klockan är 22:30 och jag är helt slut. Inte ofta det händer! Orkar inte skriva nånting nästan, så det blir kort det här idag.

Jobbet idag var fullt upp, härligt! Har vart mycket att göra nu länge, gillar det bäst på det sättet. Hellre för mycket än för lite att göra!

Gick fort som attans från Gårda till Avenyn och tog buss hem och hann bara byta om och slänga ner lite grejer inför styrelsemötet 18:30 bortanför Mölndals Centrum. Slog 2 flugor i en smäll och gick bort med Combat, slog nog hastighetsrekord dit faktiskt.

Idag hade vi lite gäster på mötet, 2 personer från Kungälvs Hundungdoms styrelse samt vår revisor Nathalie. Kul =) Mötet gick hyffsat smidigt men en hel del flams och trams på "de små", men vi fick tagit upp mycket på relativt kort tid i alla fall. Satte igång 18:45 och slutade 20:45 ungefär. Vi tog en del beslut om olika saker, disskuterade lite frågor och försökte hjälpa KHU att komma på saker att göra för att få igång klubben lite mer och dra fler medlemmar m.m.

Kom hem vid 21:30 ungefär och kände mej helt slut redan då, det tar på krafterna att hålla 150 knyck hela tiden.

Natten till idag sov jag faktiskt 8 timmar! Helt otroligt! Det sjuka är att jag tror faktiskt att det blir så inatt med. Imorgon väntar en ny härligt fullspäckad dag!


Najtinajt!
(just de, har nog hittat vår nya freestylelåt nu. Dax att börja sätta ihop ett program och träna för Agriakvalet den 1 november hos oss...)

Inga kommentarer: