torsdag 11 september 2008

Styrelsemöte med GHU

Ikväll hade vi styrelsemöte med klubben. Var skönt att dra igång med det nu igen efter ett lite längre uppehåll under sommaren. Vi var i Studiefrämjandets lokaler i Mölndal, måste säga att de verkligen gör allt för att hjälpa till och fixa för föreningar! Vilken service! Vi fick låna lokaler, de fixade fika, vår kontaktperson hos dem drog massa nyttig info om inrapportering av kurser mm och ska fixa med lite beställningar inför våra kursstarter osv. Väldigt synd att vi blev så få på mötet bara...

Vi hade med en gäst på mötet också. En ny tjej i klubben som tillsammans med en annan är sugna på att dra igång Tävlingskommittén. Himla go och trevlig verkade hon, hoppas bara vi inte skrämde bort henne med vårt flummande... Vi har ju en tendens till att fjanta till oss rätt mycket och ha allmänt kul på ett barnsligt lågt sätt, men kuuul har vi! Tror faktiskt att hon överlevde. Mitt i allt flummande kan vi faktiskt skärpa oss och ta sakar på allvar och disskutera olika beslut som ska tas och ideér vi har. Det är mycket nu med kurserna, och en hel del utbildningar för våra instruktörer på gång med. Hoppas på att kunna gå någon kurs eller utbildning nu i höst. Studiefrämjandet håller i många ledarutvecklingskurser och alla är gratis!
Seriösa...

Mindre seriösa...

Har lagt in lite om mötet på klubbens hemsida nu, men den bråkar lite med mej. Den vill bara visa 1 bild när jag i själva verket lagt in 3. *grrrrr* Menmen, ni får se bilderna här istället.

Ordförande Sarah avslutar här med kvällens blogg. Nittinatt!

Inga kommentarer: